Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Floradix Kindervital tonik za decu 250ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Floradix Kindervital tonik za decu 250ml

Šifra proizvoda: 25991

Salus

Pakovanje: Boca

1.600,00 RSD

Dodaj u korpu

Floradix® KINDERVITAL za decu. Pomaže Vašoj deci da rastu jaka i zdrava. Specijalno formulisan tonik za zdrav rast i razvoj, prihvaćen od dece, odličnog ukusa. Deca rastu veoma brzo u svakom pogledu. Mnogi roditelji suočeni sa svakodnevnim obavezama, uz visoko rafinisane namirnice siromašne nutrijentima, neredovnim obrocima i promenljivim apetitom dece, posežu za Kindervitalom kao rešenjem za njihove svakodnevne nutritivne potrebe. Kindervital za decu je jedinstven, balansiran proizvod koji sadrži esencijalne vitamine i minerale neophodne za rast i pravilan razvoj. On nudi ne samo maksimalnu apsorpciju već i odličan ukus.

Kindervital je specijalno formulisano sredstvo za decu u razvoju koje precizno zadovoljava dnevne potrebe organizma.
Ne sadrži veštačke sastojke koje opterećuju dečji organizam.
Obezeđuje optimalne dnevne količine potrebnih nutrijenata i ima odličan ukus. Odličan pratioc za godine rasta i jačanja.

Način upotrebe

Kindervital je prirodno zaslađen sa najkvalitetnijim voćnim sokovima. Može biti primenjen na razne načine: sam, pomešan sa drugim sokom, jogurtom ili voćnom salatom. Čak i veoma izbirljiva deca neće odoleti Kindervitalu.

Sastav

Sadrži vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D kao i minerale kalcijum i magnezijum a sve to u okruženju biljnih ekstrakta i prirodnih voćnih sokova.

0