Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Fitolex kapsule za mršavljenje

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Fitolex kapsule za mršavljenje

Šifra proizvoda: 6417

Ostali Brendovi

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

FITOLEX je prirodni preparat namenjen za regulisanje povećane telesne mase. Zahvaljujući jedinstvenoj formulaciji, obezbeđuje lako gubljenje kilograma. Specifičnost FITOLEX-a kao dijetetskog suplementa zasniva se na kombinovanom mehanizmu delovanja koje ispoljavaju njegove komponente (aditivno delovanje).

 

Način upotrebe

3 puta po 1 kapsula, pre obroka, sa punom časom vode.
Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti uzimanje i posavetovati se sa lekarom. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza proizvoda. Proizvod upotrebljavati najduže jednu do dve nedelje, nakon toga napraviti pauzu od dve nedelje pre sledeće upotrebe.
 

Dejstvo

ITOLEX kombinuje sastojke koji deluju različitim mehanizmom delovanja: smanjuju osećaj gladi, inhibiraju gastrointestinalnu resorpciju masti, ubrzavaju prolazak hrane kroz digestivni trakt, smanjuju sintezu masti u organizmu, daju energiju i pokreću (“bude”) organizam povećavajući potrošnju energije i sagorevanje masti. Na ovakav način, obezbeđuje se siguran pozitivni efekat u vrlo kratkom vremenskom periodu, bez obzira na uzrok koji dovodi do gojaznosti.

Sastav

Suvi ekstrakt kore krušine( Frangulae cortex ) 10:1

Suvi ekstrakt ploda garsinije( Garcinia cambogia ) 50% HCA

Chitosan u prahu( Chitosan powder ) 90% DAC

Suvi ekstrakt kakao semena ( Cacao extract ) 5:1

0