Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Eucerin Sun Oil Control tonirani gel-krem SPF50+ tamni 50ml
Eucerin Sun Oil Control tonirani gel-krem SPF50+ tamni 50ml Eucerin Sun Oil Control tonirani gel-krem SPF50+ tamni 50ml Eucerin Sun Oil Control tonirani gel-krem SPF50+ tamni 50ml Eucerin Sun Oil Control tonirani gel-krem SPF50+ tamni 50ml Eucerin Sun Oil Control tonirani gel-krem SPF50+ tamni 50ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Eucerin Sun Oil Control tonirani gel-krem SPF50+ tamni 50ml

Šifra proizvoda: 16389

Eucerin

Pakovanje: Pakovanje

1.155,00 RSD

1.650,00 RSD

Dodaj u korpu

Promocija od 01.06.2022 do 30.06.2022

Oil Control Tonirani Gel-krem za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+ je tonirana krema za zaštitu lica od sunca namenjena masnoj i koži sklonoj aknama. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe sadrži i gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože.

Sebum regulatorna tehnologija za kontrolu produkcije sebuma sa L-karnitinom i matirajućim mikro-česticama čini kožu trenutno suvom na dodir i pruža dugotrajni efekat protiv sjaja koji traje do 12 sati.

Ne sadrži parfeme i ima izuzetno laganu, nemasnu teksturu. Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju dobru podnošljivost na osetljivoj koži i na koži sklonoj aknama.

Način upotrebe

Nanesite ujutru, pre ili umesto vašeg redovnog preparata za dnevnu negu.

Važno je koristiti dovoljno preparata i ponovo ga nanositi u pravilnim intervalima. Možete koristiti svoj dlan kako biste izmerili koja količina preparata vam je potrebna za jedno nanošenje. Preporučujemo da, kako biste prekrili lice i vrat, koristite deblju liniju preparata za zaštitu od sunca koja se proteže od vrha vašeg srednjeg prsta do zgloba ruke.
Temeljno nanesite preparat pre izlagaja suncu i ponovo nanosite - naročito nakon plivaja, znojenja ili brisanja peškirom - kako biste zadržali primarnu zaštitu. Smanjivanje količine preparata će značajno umanjiti nivo zaštite. Nemojte ostajati dugo na suncu, iako koristite preparat za zaštitu od sunca. Prekomerno izlaganje suncu je opasno po zdravlje. Bebe i malu decu ne izlažite direktno suncu. Izbegavajte kontakt sa očima. Dozvolite da vaša koža potpuno upije preparat i izbegavajte direktni kontakt sa tkaninama i tvrdim površinama kako biste sprečili njihovu prebojenost.
0