Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Eucerin Sun Box - Dry Touch Kids gel-krema SPF50+ 200ml + losion SPF50+ 150ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Eucerin Sun Box - Dry Touch Kids gel-krema SPF50+ 200ml + losion SPF50+ 150ml

Šifra proizvoda: 15240

Eucerin

Pakovanje: Pakovanje

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN
Eucerin Losion za zaštitu osetljive dečije kože od sunca SPF50+ je preparat za zaštitu od sunca za decu posebno formulisan da umiruje i štiti osetljivu dečjiu kožu od opekotina od sunca i dugoročnog oštećenja kože izazvanog suncem. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za veoma visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A. Ovaj moćni antioksidans neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).
Losion za zaštitu od sunca za decu takođe sadrži i gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože. Bez parfema i izrazito vodootporna formulacija takođe sadrži i Eucerinovu "bez tregova nakon pranja" tehnologiju.
Kliničkim i dermatološkim studijama je dokazano da odgovara dečjoj osetljivoj koži. Može se koristiti kod beba i dece od tri meseca.

Vrlo visoka UVA/UVB zaštita (u skladu s EU preporukama) za telo. Losion štiti od oštećenja uzrokovanih delovanjem sunca i dubinski jača kožu svojim trodimenzionalnim sastavom zaštite. Losion se brzo upija stoga nema lepljivog osećaja na koži.
Za sve tipove kože. Posebne osobine su da se brzo se upija stoga nema lepljivog osećaja na koži, vodootporan, bez mirisa, prikladan i za atopijski ekcem.

Uz Eucerin Sun Box - Dry Touch Kids gel-krema SPF50+ 200ml + losion SPF50+ 150ml preporučujemo

0