Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Esterified vitamin C 1000mg 30 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Esterified vitamin C 1000mg 30 tableta

Šifra proizvoda: 15867

HealthAid

Pakovanje: Bočica

3.100,00 RSD

Dodaj u korpu
Esterified C plus je jedinstvena patentirana formulacija esterifikovanog oblika C vitamina, acerole, šipka i kompleksa prirodnih bioflavonoida-rutina, kvercetina, i citrus bioflavonoida. Ester C plus nije kiselog sastava i blag je za želudac. Esterified C plus ima biološke funkcije poput ostalih formi C vitamina, s tim što se resorbuje znatno brže, dok se u cirkulaciji mnogo duže zadržava. HealthAid Esterified C plus je specijalno formulisan za brzu apsorpciju i produženo dejstvo.

Namenjen je svima koji žele snažnu imunološku podršku, osobama koje žele da sačuvaju zdravu kožu, kosu, zglobove i nokte, osobama koje su često izložene štetnom dejstvu slobodnih radikala, osobama koje žele prirodni antihistaminik, osobama sa osetljivim želucem, osobama koje često imaju upalu ili krvarenje desni.

Način upotrebe

Odrasli: jedna tableta dnevno uz obrok.

Dejstvo

Bioflavonoidi u Esterified C plus imaju snažna antioksidantna svojstva, neutrališu štetne efekte slobodnih radikala, i heliraju teške metale. Bioflavodoidi smanjuju permeabilnost,  povećavaju elastičnost, i jačaju zid krvnih sudova. Citrus bioflavonoidi se široko koriste kod hronične venske insuficijencije i hemoroidalne bolesti, kao i kod krvarenja iz nosa i petehija.

Vitamin C je veoma važan za sintezu kolagena, esencijalan je u procesu zarastanja rana, kao i za održavanje zdravih kapilara. Citrus bioflavonoidi povećavaju iskoristljivost i potenciraju efekte C vitamina.

Esterified C plus doprinosi zdravlju kože i kose. Može pomoći kod simptoma upale i krvarenja desni.

Acerola je jedan od najbogatijih izvora C vitamina u prirodi. Moćan je antioksidans, a vitamini B grupe, A vitamin, kao i bioflavonoidi omogućavaju da se vitamin C maksimalno iskoristi. Acerola je snažan antiinflamator i imunomodulator, a prema novijim istraživanjima ispoljava i antivirusna svojstva.

Kvercetin je snažan antioksidans i antiinflamator i izuzetno je koristan kod alergijskog rinitisa i bronhijalne astme.

Rutin ispoljava antibakterijsko, antigljivično i antialergijsko dejstvo, takođe je i moćan antioksidans. 

Šipak je izuzetno bogat vitaminima A, C i E, vitaminima B grupe, kao i esencijalnim masnim kiselinama. Moćan je antioksidans i antiiflamator, i veoma značajan za zdrav imuni sistem.

0