Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Epiprostan sirup za probleme sa prostatom

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Epiprostan sirup za probleme sa prostatom

Šifra proizvoda: 6468

Ostali Brendovi

Pakovanje: Bočica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Sirup je namenjen muškarcima koji imaju problema sa uvećanom prostatom. Hipertrofija ili adenom prostate je vrlo česta bolest muškaraca nakon 50 godine života, a karakteriše se stvaranjem velikih čvorova u prostati. Ove promene dovode do uvećanja prostate i pritiska na mokraćnu cev, te smetnje u oticanju mokraće odnosno pražnjenja mokraćne bešike.

Dejstvo

Ekstrakti lekovitih biljaka svojim protivupalnim i antiedematoznim delovanjem uklanjaju tegobe upaljene, povećane i starački izmenjene prostate. Sastojci ekstrakta imaju i antiseptično i diuretično delovanje,čime se olakšava pražnjenje bešike,uklanja česti nadražaj i bol pri mokrenju.

Sastav

Sirup sadrži tečni ekstrakt lekovitog bilja. Ekstrakt je dobijen iz:
Epilobium Parviflorum – ekstrakt mlečike, vrbolike sa malim cvetovima. Biljka sadrži materije koje deluju na nivou metabolizma testosterona (zaustavljaju delovanje 5-alfa reduktaze), što je čini delotvornim lekom za lečenje poblema vezanih za beningno uvećanje prostate.
Urticae dioica – ekstrakt koprive sadrži aktivne principe koji imaju diuretska i protivupalna delovanja. Lignani koji se nalaze u korenu koprive utiču na nivo slobodnih polnih hormona i utiču na proliferaciju tkiva prostate.
Cucurbita pepo - ekstrakt semenke bendeve. Sadrži aktivne principe (fitosteroli, tokoferl i selen) tonizira muskulaturu mokraćne bešike.

0