Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Dr. Viton Cink + vitamin C + vitamin D direkt 30 kesica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Dr. Viton Cink + vitamin C + vitamin D direkt 30 kesica

Šifra proizvoda: 5438

Dr.Viton

Pakovanje: Kesica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Dr.Viton Cink Direct + Vitamin C + Vitamin D3 je prirodni dodatak ishrani koji poboljšava opšte zdravlje i ojačava i održava imuni sistem.

Način upotrebe

Uzeti 1 kesicu dnevno. Sadržaj kesice se primenjuje direktno, pustiti kratko da se otopi u ustima i progutati. 

Dejstvo

Cink je zaštitnik imunog sistema, neophodan je za pravilno funkcionisanje štitne žlezde i polnih hormona, a istovremeno igra važnu ulogu u održavanju normalnog nivoa glukoze i insulina u krvi. Ima ulogu i u održavanju zdrave kože, kose i noktiju. Ključni je mineral za preko 300 enzima u telu i igra važnu ulogu u pravilnoj podeli i rastu ćelija. Brani telo od slobodnih radikala, što ga čini moćnim u borbi protiv sezonskih virusa, gripa i prehlade. Cink igra važnu ulogu u održavanju zdravog vida i može smanjiti napredovanje gubitka vida kod starijih osoba. Cink takođe smanjuje rizik od teških posledica koje može izazvati infekcija, a istovremeno smanjuje trajanje samih simptoma bolesti.

Vitamin C je nezamenljiv imuni stimulans i antioksidans. Štiti zdravlje srca i sprečava aterosklerozu. Pomaže kod simptoma povišenog holesterola, dijabetesa i održava mozak u najboljoj formi.

Vitamin D je važan za funkcionisanje imunog sistema. Vitamin D3 je važan za pravilan rast i razvoj organizma od njegovog nastanka. Vitamin D3 je prvi vitamin odgovoran za zdravlje trudnice, majke i njenog novorođenčeta. Čuvar je zdravih kostiju jer lokalizuje kalcijum na pravom mestu i neophodan je u borbi protiv osteoporoze. Čuvar je mozga, mentalnog zdravlja i važan u borbi protiv kardiovaskularnih bolesti.

Sastav

Vitamin C (natrijum-L-askorbat i L-askorbinska kiselina) 500 mg, Cink (cink-citrat) 10 mg, Vitamin D (holekalciferol) 10 μg  
0