Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Dr Plant Mammy Melem za bradavice

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Dr Plant Mammy Melem za bradavice

Šifra proizvoda: 23135

Esensa

Pakovanje: Tuba

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Dr Plant Mammy Melem za bradavice ublažava bolne i ispucale ragade na bradavicama dojilja, koje brze zarastaju zahvaljujući biljnim uljima i pantenolu, sastojcima koji su bezbedni za mamu i bebu. Bioadhezivna podloga sa lutrolom, obezbeđuje duži i bolji kontakt delujućih supstanci i površine kože, što rezultira brzom epitelizacijom i prijatnim osećajem nakon nanošenja.
Kontinuiranom primenom u trudnoći melem sprečava pucanje bradavica do kojeg dolazi usled naglog rasta dojki u trudnoći i početku dojenja.
Melem sadrži birani kompleks prirodnih ulja koja pomažu u prevenciji oštećenja bradavica i održavanju kože nežnom, vitalnom i zdravom.

Način upotrebe

Malu količinu Melema za bradavice istisnuti na vrhove prstiju, utrljati na područje bradavice i oko njih. Preporučuje se nanošenje melema više puta u toku dana, kako bi bradavice omekšale i sprečila se pojava bolnih ragada i infekcija.

Dejstvo

Palmino ulje: bogato hranljivim materijama koje ubrzavaju proces obnavljanja kože
Kokosovo ulje: ulje koje se brzo apsorbuje, izuzetno hidrira kožu, prirodno bogato vitaminima A i E i esencijalnim masnim kiselinama.

Sastav

Pantenol, palmino ulje, kokosovo ulje, bioadhezivna podloga sa lutrolom.

Ne sadrži konzervanse, bez ukusa je i mirisa.

0