Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Curaprox Hydrosonic Pro električna četkica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Curaprox Hydrosonic Pro električna četkica

Šifra proizvoda: 17752

Curaprox

Pakovanje: Pakovanje

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN
Četkica za zube Curaprox Hydrosonic Pro je sonična četkica čija glava pravi između 22.000 - 42.000 vibrirajuća pokreta u minuti. 
Nagib nastavka Curacurve omogućava da glava četkice sa lakoćom dosegne i najteže dostupna mesta u ustima koja nastaju kod fiksnih ortodontskih aparata, implanta, i mostova. 
Čišćenje se istovremeno vrši i mehanički i hidrodinamički. Hidrodinamičko čišćenje znači da se usled vibracija koje proizvodi četkica stvara hidrodinamički fluid od mešavine pljuvačke i paste i na taj način se uklanja dentalni plak sa dostupnih površina zuba, a istovremeno fluid prodire u određenom stepenu do teško dostupnih mesta između zuba i prostor ispod linije desni uklanjajući naslage i iz tih delova.

Sedam režima čišćenja: jedan intenzitet Start (22.000 pokreta u minuti – za čišćenje sa nastavkom Single uz ivicu desni i kod fiksnog ortodontskog aparata), tri intenziteta Clean (32.000 pokreta u minuti – za čišćenje zuba i oko žica fiksnog ortodontskog aparata), tri intenziteta Smile (42.000 pokreta u minuti – za najnežnije čišćenje).

Tajmer od 30 sekundi sa kratkim prekidom meri vreme čišćenja svake od četiri oblasti vaših zuba. Nakon dva minuta je duži prekid rada četkice. Nakon četiri minuta četkica se sama isključuje.

Način upotrebe

Pokvasite glavu nastavka sa vlaknima i na nju nanesite pastu za zube. Polovinu vlakana četkice smestite na zube, a drugu polovinu na desni. Zatvorite usta. Kratko pritisnite ON/OFF dugme ili sa dužim pritiskom izaberite režim čišćenja.

Dodatni opis

  • 1 držač Curaprox Hydrosonic pro
  • 3 nastavka Curaprox Hydrosonic (Power, Sensitive, Single)
  • 1 uputstvo za upotrebu
  • 1 putna futrola
  • USB-kabel za punjenje i USB-punjač
0