Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Neven krem sa panetnolom i alojom 125ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Neven krem sa panetnolom i alojom 125ml

Šifra proizvoda: 20291

Crystal Derma

Pakovanje: Kutija

555,00 RSD

Dodaj u korpu

Nevenovo ulje i pantenol vlaže kožu i čine je elastičnom, ublažavaju znake upale kojoj je osetljiva koža podložna.

Način upotrebe

Krem se nanosi u tankom sloju na čistu kožu, više puta dnevno. Koži daje lep, baršunast izgled, a ne sprečava normalno odvijanje kožnih procesa. Odlična je podloga za šminku.

Dejstvo

Aktivne supstance Neven krema sa pantenolom i alojom udruženo deluju tako što regenerišu i vlaže kožu, čime jačaju njene prirodne odbrambene mehanizme. Smiruju osetljivu kožu, smanjuju crvenilo i svrab.

Aloja gel iz listova biljke Aloe barbadensis sadrži veliki broj aktivnih sastojaka koji udruženim delovanjem ostvaruju efekate na koži, među koijma je efekat hidratacije najizraženiji. Aloja gel – u dubljim slojevima listova biljke Aloja se nalazi aktivna materija u vidu želatinozne mase koja sadrži biostimulativne supstance: vitamini, minerali i oligo elementi, mono i polisaharidi, aminokiseline, enzime, sterole i antrahinoni.
Ukupno dejstvo se pripisuje sinergističkom delovanju svih sastojaka.
Aloja je pripodni antioksidans i najčešće korišćena biljna sirovina u kozmetici, zbog svojih vlažećih, regenerativnih i antiiritantnih delovanja.
Dokazan je njen pozitivan efekat u tretmanu suve kože, opekotina, blažih povreda i inflamatornih reakcija.

Bisabolol je aktivni sastojak etarskog ulja iz cveta kamilice. Ima snažno antiiritantno i antiflogističko dejstvo u minimalnim koncentracijama. Umiruje osetljivu kožu, neguje suvu kožu i omogućava bolju penetraciju drugih supstanci. Nema alergena i iritativna svojstva.

Sve ove supstance udruženo deluju tako što regenerišu i vlaže kožu, čime jačaju njene prirodne odbrambene mehanizme. Smiruju osetljivu kožu (štite od iritacije i crvenila). Svi naši proizvodi sadrže izuzetno kvalitetne hipoalergijske mirise.

Sastav

Neven ulje, aloja gel, pantenol, bisabolol i vitamin E

0