Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Colonease Plus 60 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Colonease Plus 60 kapsula

Šifra proizvoda: 15485

HealthAid

Pakovanje: Kutija

2.500,00 RSD

Dodaj u korpu

Colonease plus je jedinstvena kombinacija aloe vera gela, etarskog ulja pitome nane, probiotskih kultura, fruktooligosaharida i etarskih ulja žalfije i ploda peršuna, specijalno formulisana kako bi doprinela zdravom funkcionisanju digestivnog trakta. Smatra se da ima pozitivne efekte kod divertikuloze i sindroma iritabilnog kolona.

Etarsko ulje pitome nane ima spazmolitični efekat na glatku muskulaturu digestivnog trakta, deluje karminativno, holagogno i antibakterijski. 

Etarsko ulje žalfije se tradicionalno koristi kod dispepsije, nadutosti i flatulencije.

Probiotske bakterije su živi mikroorganizmi koji pozitivno utiču na zdravlje domaćina poboljšanjem balansa intestinalne mikroflore. Koriste se u prevenciji i tretmanu različitih gastrointestinalnih oboljenja. Mogu ispoljiti imunomodulatorne i antikancerogene efekte. 

Fruktooligosaharidi su oligosaharidi koji se ne digestiraju enzimima u gornjem delu digestivnog trakta, a ispoljavaju koristan efekat time što selektivno stimulišu rast i aktivnost korisnih bakterija u crevima.

Namenjen za ljude koji žele da unaprede zdravlje digestivnog trakta, za osobe koje žele da osiguraju dobru apsorpciju hrane, osobe koje pate od flatulencije, oni koji su na terapiji antibioticima, osobe koje pate od opstipacije.

Način upotrebe

Odrasli i deca preko 12 godina po jednu kapsulu dnevno iz oba pakovanja uz obrok.

Dodatni opis

Bez dodatih soli i šećera.

Bez glutena, žitarica, mlečnih proizvoda i kvasca.

Bez veštačkih boja, aroma i konzervanasa.

0