Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Citrus Bioflavonoids 30 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Citrus Bioflavonoids 30 tableta

Šifra proizvoda: 15484

HealthAid

Pakovanje: Kutija

2.150,00 RSD

Dodaj u korpu

Citrus bioflavonoids 1000mg - bioflavonoidi čine jednu od najznačajnijih podgrupa polifenolnih jedinjenja u biljnom svetu. Flavonidi imaju antioksidantna svojstva i mogu da reaguju sa slobodnim radikalima i da heliraju metale. 

Citrus bioflavonoidi se koriste kod hronične venske insuficijencije, hemoroidalne bolesti, epistakse, petehija, kao i kod postoperativnog limfedema kod karcinoma dojke. 

Za osobe koje pate od hronične venske insuficijencije, za ljude koji se bore sa hemoroidalnim sindromom, za osobe koje imaju često ili povremeno krvarenje iz nosa ili krvarenje desni, osobe koje žele da unaprede zdravlje krvnih sudova.

Način upotrebe

Odrasli i deca iznad 12 godina jedna tableta dnevno.

Dejstvo

Citrus bioflavonoidi deluju na zid krvnog suda smanjujući permeabilnost i povećavajući elastičnost. Mogu da inhibiraju oksidaciju LDL holesterola i pokazuju antitrombotske i antiinflamatorne efekte. Takođe deluju antimikrobno i diuretički. 

Citrus bioflavonoidi potpomažu apsorpciju C vitamina, omogućavaju duže zadržavanje C vitamina u krvi i potenciraju efekte C vitamina.

Dodatni opis

Bez glutena, kvasca, brašna, soje, šećera, soli i mlečnih proizvoda.

Bez veštačkih boja i aroma i bez konzervanasa.

0