Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Citibac Neuro 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Citibac Neuro 30 kapsula

Šifra proizvoda: 17868

Dr.Werner Pharma

Pakovanje: Blister

2.500,00 RSD

Dodaj u korpu
Citibac Neuro je posebno formulisan za poremećaje pamćenja i koncentracije koji sadrži 4 prirodna sastojka sa naučno dokazanim dejstvom. Proizvod podržava normalne kognitivne funkcije i dobre mentalne performanse, poboljšava pamćenje, povećava pažnju i doprinosi obnavljanju kognitivnih sposobnosti nakon cerebrovaskularnih incidenata. 

Citibac Neuro se može preporučiti svim osobama starijim od 18 godina, za: poboljšanje pamćenja, sposobnosti učenja i brzine analize informacija, povećanje sposobnosti koncentracije, ubrzanje oporavka nakon moždanog udara, poboljšanje kognitivne funkcije i bihevioralne funkcije kod pacijenata sa hroničnim vaskularnim ili degenerativnim bolestima mozga.

Citibac Neuro pripada grupi nootropnih ili tzv. "pametnih lekova - lekova koji poboljšavaju rad mozga poboljšavajući kognitivne sposobnosti. Kognitivne funkcije predstavljaju širok pojam koji se odnosi na misaone procese uključene u akumulaciju znanja, obradu i čuvanje informacija i rasuđivanje. To uključuje važne funkcije mozga kao što su: pamćenje, koncentracija, budnost, percepcija, učenje, donošenje odluka i jezičke veštine. Uz upotrebu tradicionalnih nootropnih lekova, potražnja je dovela do razvoja i proizvodnje standardizovanih prirodnih proizvoda koji pouzdano poboljšavaju kognitivne sposobnosti zahvaljujući jednom ili više sledećih efekata: poboljšanje neurotransmisije (komunikacija između neurona), optimizacija rada mozga (povećanje energetskih rezervi i potrošnje energije mozga), poboljšanje cerebralne cirkulacije krvi, obezbeđivanje neuroprotekcije (zaštita neurona od oštećenja koja dovode do disfunkcije mozga).

Način upotrebe

1 kapsula dnevno, nezavisno od obroka. Preporučuje se uzimanje Citibac Neuro najmanje 3 meseca. Konsultujte se sa vašim lekarom ili farmaceutom u vezi određivanja dužine primene. 

Sastav

U jednoj kapsuli: Citiholin: 500mg, Ekstrakt herbe bakope (Bacopa Monnieri) 20mg, Cink 15mg, Selen 100μg.

Dodatni opis

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Držati van domašaja male dece. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji sastojak. Osobe koje uzimaju lekove pre upotrebe potrebno je da se posavetuju sa lekarom. Čuvati na suvom mestu, na sobnoj temperaturi.
0