Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Burra Sun Face and Body sprej SPF30 200ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Burra Sun Face and Body sprej SPF30 200ml

Šifra proizvoda: 16641

Burra

Pakovanje: Bočica sa pumpicom

1.384,00 RSD

1.730,00 RSD

Dodaj u korpu

Promocija od 01.06.2024 do 30.06.2024

BURЯA SPF30 pruža širokospektralnu UV i IR-A zaštitu i intenzivno hidrira kožu, pa se preporučuje se kao idealno sredstvo za zaštitu kože lica i tela od sunca, za sve fototipove kože.
Ima vodootpornu formulaciju koja je postignuta dodavanjem multifunkcionalnog polimera koji omogućava zadržavanje proizvoda na koži tokom boravka u vodi, kao i nakon izlaska iz vode, pod uslovom da se koža ne briše peškirom.

Dejstvo

Ekstrakt matičnih ćelija planinske brusnice (Vaccinium vitis-idaea) je prirodni fotoprotektiv, veoma bogat polifenolima, a karakteriše se zaštitnim svojstvima od štetnog IR-A zračenja. Mehanizam delovanja se zasniva na trostrukom efektu: velika koncentracija polifenola pospešuje prirodni antioksidativni potencijal ćelije, smanjuje efekat upalnih procesa izazvanih UVB zračenjem i sprečava i obnavlja oštećenja ćelije nastala usled UVB i IR-A zračenja.
Ektoin, aminokiselina koju u prirodi proizvode uglavnom mikroorganizmi služi za zaštitu kože od temperature, jakog UV zračenja i visokih koncentracija soli. Nije aktivni UV filter, ali ispoljava jaka antiinflamatorna svojstva i na koži stvara hidrofilm. Kožu hidrira, reguliše njenu barijernu funkciju i umiruje, te je prikladan za negu suve, zrele i osetljive kože, ali i za zaštitu od sunca.
0