Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Burra Sun Face and Body Milk SPF50+ 50ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Burra Sun Face and Body Milk SPF50+ 50ml

Šifra proizvoda: 16625

Burra

Pakovanje: Kutija

848,00 RSD

1.060,00 RSD

Dodaj u korpu

Promocija od 02.07.2024 do 31.07.2024

Sun Face & Body milk spf 50+ štiti kožu lica i tela od štetnog zračenja u širokom opsegu UVA/UVB i IR-A zraka uz pomoć kombinacije hemijskih, fizičkog filtera i antioksidanasa. Matične ćelije planinske brusnice, štite od IR-A zraka i zajedno sa ektoinom deluju antioksidativno prevenirajući nastajanje fotostarenja kože i dehidrataciju kože.
Ima vodootpornu formulaciju koja je postignuta dodavanjem inovativnog polimera. Vodootporna formulacija mleka omogućava zadržavanje proizvoda na koži tokom boravka u vodi, kao i nakon izlaska iz vode pod uslovom da se telo ne briše peškirom i označava održavanje SPF vrednosti do 40 minuta nakon uranjanja u vodu.

Dejstvo

Ekstrakt matičnih ćelija planinske brusnice (Vaccinium vitis-idaea) je prirodni fotoprotektiv, veoma bogat polifenolima, a karakteriše se zaštitnim svojstvima od štetnog IR-A zračenja. Mehanizam delovanja se zasniva na trostrukom efektu: velika koncentracija polifenola pospešuje prirodni antioksidativni potencijal ćelije, smanjuje efekat upalnih procesa izazvanih UVB zračenjem i sprečava i obnavlja oštećenja ćelije nastala usled UVB i IR-A zračenja.
Ektoin, aminokiselina koju u prirodi proizvode uglavnom mikroorganizmi služi za zaštitu kože od temperature, jakog UV zračenja i visokih koncentracija soli. Nije aktivni UV filter, ali ispoljava jaka antiinflamatorna svojstva i na koži stvara hidrofilm. Kožu hidrira, reguliše njenu barijernu funkciju i umiruje, te je prikladan za negu suve, zrele i osetljive kože, ali i za zaštitu od sunca.

Sastav

  • butil metoksidibenzoilmetan (UVA filter)
  • oktokrilen (UVB filter)
  • etilheksil metoksicinamat (UVB filter)
  • titan dioksid (fizički UVA/UVB filter)
  • ekstrakt matičnih ćelija planinske brusnice
  • ektoin
  • ši buter
  • skvalan
  • vitamin E
0