Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Bulacol kesice kod poremećaja crevne flore

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Bulacol kesice kod poremećaja crevne flore

Šifra proizvoda: 25979

Ivančić i sinovi

Pakovanje: Kutija sa kesicama

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Bulacol® se preporučuje odraslima i deci u situacijama kada je potrebno obnoviti crevnu mikrofloru već narušenu unošenjem nekih patogenih virusa i bakterija (infekcija bakterijom Clostridium difficile), akutna dijareja nastala usled neadekvatnog kvaliteta hrane i vode za piće i putnička dijareja. Takođe se preporučuje preventivna primena uz terapiju antibioticima koji svojim delovanjem takođe mogu dovesti do poremećaja crevne mikroflore. Takođe se preporučuje kao dodatak terapiji Kronove bolesti i ulcerativnog kolitisa.

Bulacol® je dodatak ishrani u obliku kesica za oralnu primenu koji u svom sastavu sadrži probiotsku gljivicu Saccharomyces boulardii. Postoje dva dozna oblika, kesice od 250mg i 500mg. U crevima čoveka, S. boulardii svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta, naročito onda kada preti opasnost da se crevni balans poremeti (Clostridium difficile infekcija, akutna dijareja, dijareja uzrokovana antibioticima).

Način upotrebe

Uobičajena doza je 1-3 kesice dnevno u zavisnosti od doze (250mg ili 500mg S. boulardii) i u zavisnosti od tipa crevnog poremećaja (više informacija možete pročitati u uputsvu). Sadržaj kesice treba razmutiti u maloj kolicini vode ili nekog napitka i odmah popiti. Uzimanje preparata nije vezano za obrok.

0