Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Antistres formula dan 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Antistres formula dan 30 kapsula

Šifra proizvoda: 15629

Strong nature

Pakovanje: Kutija

590,15 RSD

Dodaj u korpu
Antristres formula dan je dodatak ishrani namenjen za otklanjanje posledica stresa i ankzioznosti, za brzo podizanje seratonina – hormona sreće, kod problema sa koncentracijom i pamćenjem.

Način upotrebe

Odrasli: 1 kapsula ujutru ili u toku dana.

Dejstvo

5-HTP (5-hidroksitriptofan) učestvuje u stvaranju neurotransmitera serotonina (“hormona sreće“) i doprinosi poboljšanju moždane aktivnosti.
Rodiola i šisandra doprinose mentalnom i fizičkom blagostanju, povećanjem otpornosti organizma na emocionalni stres i fizički napor.
Zeleni čaj doprinosi fokusiranoj pažnji, koncentraciji i učenju. L teanin iz zelenog čaja stimuliše alfa moždane talase koji su povezani sa relaksiranim, ali budnim stanjem.
Šisandra i zeleni čaj doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Sastav

5-HTP – Suvi ekstrakt semena grifonije (Griffonia simplicifolia), sa min 98% 5-hidroksitriptofana – 50 mg, Suvi ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis), sa min 40% l-teanina – 100 mg, Suvi ekstrakt korena rodiole (Rhodiola rosea), sa min 3% rosavina i 1% salidrozida – 90 mg, Suvi ekstrakt ploda kineske šisandre (Schisandra chinensis), sa min 10% šisandrina – 65 mg

Dodatni opis

Proizvod se ne preporučuje: deci, trudnicama, dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka preparata. Zbog povećanog rizika od neželjenih efekata lekova, ne preporučuje se istovremena upotreba sa antidepresivima (lekovi za terapiju depresije),  sedativima (lekovi za smirenje), inhibitorima dekarboksilaze. Osobe koje su na terapiji lekovima koji se metabolišu preko CYP2C9 i CYP3A4 enzima, potrebno je da konsultuju lekara pre upotrebe preparata.
Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu.
0