Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Gold Mumie 60 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Gold Mumie 60 tableta

Šifra proizvoda: 26657

Beopanax

Pakovanje: Kutija

1.021,06 RSD

Dodaj u korpu

Mumie - Tablete su prirodni proizvod na bazi Mumie, koji se preporučuje za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta.
 

Način upotrebe

Mumie tablete se piju 1 do 3 tablete dnevno pre jela. Mogu se rastvoriti u šoljici vode i piti kao obične tablete sa malo vode.
 

Dejstvo

Mumie je redak, ali potpuno prirodan multimineralni biokompleks koji se skuplja iz pukotina peščano glinastih ili krečnjačkih stena i pećina teško pristupačnih planinskih predela Srednje Azije, Tibeta i Altaja. Mumie je prirodna smola, crne ili tamno smedje boje, sa karakterističnim mirisom i ukusom.
Mumie je uravnotežena mešavina više od 60 elemenata organskih i neorganskih jedinjenja. Mumie tablete se preporučuju za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta. Usporavaju proces starenja, deluju regenerativno na ceo organizam. 

Sastav

Jedna tableta sadrži 200mg očišćenog Mumie. Ove tablete su isto što i izvorna smola Minerali koji ulaze u sastav Mumie su: kalcijum, natrijum, kalijum, magnezijum, aluminijum, gvožđe, mangan,cink, kobalt, fosfor, hrom, nikl, boron i ostali kao i minerali u tragovima. Organski deo, uglavnom, čine ugljenik, kiseonik, vodonik I azot u obliku raznih kiselina, smola i esencijalnih amino kiselina. U sastav Mumie ulaze još i vitamini: P, B1, B6, B12, A, C i E.


 

0