Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Alfathion 30 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Alfathion 30 kapsula

Šifra proizvoda: 16441

Ostali Brendovi

Pakovanje: Kutija

1.395,00 RSD

Dodaj u korpu

Alfathion je  dodatak ishrani sa alfa-lipoinskom kiselinom i vitaminom B6.

Primenjuje se u terapiji kardiovaskularnih, kognitivnih i neuromuskularnih defekata, spondiloze i dijabetesne neuropatije, virusnih  i  bakterijskih  infekcija.

Način upotrebe

Odrasli i deca uzrasta iznad 14 godina: Jednom do dva puta dnevno popiti  jednu kapsulu uz dovoljno tečnosti, ili prema savetu lekara.

Dejstvo

Farmakoterapijski aspekti primene baziraju se na različitim  signalnim putevima ALA , a to su: vezivanje  slobodnih radikala  (moćan antioksidans), induktor endogenih antioksidanasa, sinteza glutationa i  Q10, regeneracija i drugih  antioksidanasa kao što su vitamin C i E,dgovor na stres (Keap1/Nrf2, ), helator metala, metabolizam glukoze (PI3K/Akt,  pospešuje odlaganje glukoze u ćeliju i osetljivost na insulin), inflamacija (suzbija zapaljensku reakciju smanjenjem ekspresije gena za sintezu proinflamatornih supstanci (NF-Kb)vaskularni sistem (eNOS, hipertenzija).

Vitamin B6 doprinosi održavanju normalnog metabolizma proteina i glikogena, regulaciji hormonske aktivnosti, normalnog energetskog metabolizma, smanjenju umora i iscrpljenosti i doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema.

Sastav

Sadržaj aktivnih komponenti

1 kapsula

(0,377 g)         

2 kapsule

*% NRV

(2 kapsule)

Alfa-lipoinska kiselina

300,0 mg

600,0 mg

**

Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)

0,5 mg

1,0 mg

71,4


0