Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Alfa Aktiv HS Pro 60 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Alfa Aktiv HS Pro 60 kapsula

Šifra proizvoda: 18444

Ostali Brendovi

Pakovanje: Kutija

2.300,00 RSD

Dodaj u korpu
ALFA AKTIV HS PRO kapsule koriste se kao dodatak ishrani za odrasle muškarce sa ekstraktima damjane, korena koprive, testeraste palme, nara, kvercetinom, resveratrolom, acetil-L-karnitinom i cinkom.

Namenjen je očuvanju zdravlja i funkcija reproduktivnog zdravlja, prostate i kardiovaskularnog sistema kod odraslih muškaraca.

Bez dodatih veštačkih materija, konzervansa, boja i hormona.

Način upotrebe

2 kapsule popiti jednom do dva puta dnevno pre jela.

Dejstvo

Testerasta palma obiluje slobodnim masnim kiselinama i beta-sitosterolom koji su neophodni za pravilno funkcionisanje prostate i sprečavaju njeno oticanje i upale.

Damjana doprinosi povećanju libida, dovodi kiseonik u ćelije čime deluje kao mentalni stimulans i anksiolitik. Doprinosi hormonalnom balansu, pospešuje cirkulaciju telesnih tečnosti u genitalnom predelu i doprinosi zdravlju urinarnog trakta.Ima i adaptogeno dejstvo i pomaže organizmu da se izbori sa negativnim posledicama stresa.

Trans-resveratrol zahvaljujući polifenolima ima hemoprotektivno dejstvo, štiti kardiovaskularni sistem, čuva gipkost krvnih sudova, uravnotežuje krvni pritisak, a posebno se preporučuje osobama sa istorijom kardiovaskularnih bolesti u porodici. Osim što smanjuje šanse za pojavu ateroskleroze, srčanog i moždanog udara, ovaj snažni antioksidans, neutrališući štetni uticaj slobodnih radikala, poboljšava opšte zdravlje i eliminiše negativne posledice stresa, pojačanog fizičkog i mentalnog napora.

Suvi ekstrakt korena koprive ima blagotvono dejstvo na prostatu i sprečava njenu hiperplaziju, između ostalog i zahvaljujući 3-β-sitosterolu, ali i uspešno apsorbuje višak masnoće u krvnim sudovima, održavajući normalne nivoe holesterola i triglicerida u krvi. Svojim diuretičkim svojstvima, kopriva olakšava i pospešuje izbacivanje mokraće, sprečavajući tako pojavu urinarnih infekcija. Beta-sitosterol je prirodni čistač organizma, pa na taj način štiti i jača imunitet.

Ekstrakt nara svojim snažnim antioksidantnim dejstvom štiti ćelije od slobodnih radikala, i ima antikancerogeno i antiinflamatorno dejstvo, pa je moćan saveznik u borbi protiv karcinoma prostate. Kako je bogat polifenolima, nar deluje i kardioprotektivno i pospešuje moždane funkcije.

Dihidrokvercetin je bioflavonoid sa snažnim protivupalnim i antikancerogenim dejstvom. On sprečava proinflamatorne enzime, pa tako eliminiše upalne procese u prostati i odlična je terapija kod hroničnog prostatitisa, a svojim antioksidansima deluje antitumorski, štiteći ovu žlezdu od karcinoma. Kako širi krvne sudove i povećava njihovu elastičnost, kvercetin doprinosi i normalizaciji krvnog pritiska, zdravlju krvnih sudova i opštem kardiovaskularnom zdravlju.

Acetil-L-karnitin je aminokiselina koja ima osnovnu ulogu u metabolizmu masti i njenog iskorišćenja kao izvora energije, i pomaže u rešavanju problema erektilne disfunkcije, a doprinosi sazrevanju i boljoj pokretljivosti spermatozoida. Ova aminokiselina igra ulogu u poboljšavanju pokretljivosti spermatozoida u ejakulatu. Acetil-L-karnitin utiče na prevenciju srčanih oboljenja, dijabetesa, štiti nervni sistem i doprinosi zdravom funkcionisanju mozga, povećavajući tako koncentraciju i pamćenje, a doprinosi i borbi protiv Alchajmerove bolesti. Kako je važan za metabolizam, utiče i na smanjenje telesne masnoće i povećanje mišićne mase.

0