Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Akvabent aktivni kiseonik

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Akvabent aktivni kiseonik

Šifra proizvoda: 23584

Ostali Brendovi

Pakovanje: Bočica sa raspršivačem

545,00 RSD

Dodaj u korpu

Akvabent kiseonik je kozmetički preparat na bazi aktivnog kiseonika namenjen poboljšanju izgleda i povećanju opšte blagodeti organizma.

 

Namena

Primena Akvabent kiseonika je veoma široka, od tretmana lica, poboljšanja cirkulacije i ublažavanja osećaja neprijatnosti zbog proširenih vena, olakšavanja osećaja teških i umornih stopala i nogu, do uklanjanja neprijatnih mirisa nogu.

Dejstvo

Tretmani lica

Akvabent kiseonik neguje, osvežava i pospešuje obnavljanje površinskog sloja kože lica. Posle tretmana koža je svežija, zategnutija, mekša, oporavljena i izgleda mlađe. Tretman se može primeniti na svim tipovima kože, od zdrave do problematične.

Upotreba: Na očišćeno lice stavite komad gaze ili papirnu maramicu i naprskajte Akvabent kiseonikom. Narednih 15-20 minuta održavajte kožu vlažnom, a pola sata nakon tretmana ne stavljajte nikakve kreme na lice. Akvabent kiseonik se može nesmetano koristiti i u slučaju da na koži postoje osipi, crvenila, bubuljice ili akne, način primene je isti samo je postupak poželjno ponavljati najmanje 4 puta u toku dana. Moguća je pojava blagog crvenila zbog pojačane lokalne cirkulacije.

Proširene vene i poboljšanje cirkulacije

Primenom Akvabent kiseonika kod proširenih vena može se znatno umanjiti osećaj teških nogu i poboljšati izgled otečenih i vidljivih vena. Željeno mesto potrebno je prekriti tankim slojem gaze nakvašene Akvabent kiseonikom i ostaviti da deluje 15-20
minuta, istu proceduru možete ponoviti više puta u toku dana u zavisnosti od potreba, a preporučljivo je najmanje 4 puta dnevno za postizanje maksimalnih efekata.

Otok usled umora

Primenom Akvabent kiseonika moguće je umanjiti osećaj umornih i teških stopala i listova. Željene delove nogu potrebno je direktno navlažiti Akvabent kiseonikom. Dejstvo je skoro trenutno i vrlo brzo nastupa olakšanje tegoba. U početku upotrebe moguća je pojava blagog crvenila koje je znak pojačane cirkulacije i ne predstavlja razlog za zabrinutost.

Uklanjanje neprijatnih mirisa

Neprijatan miris nogu nastaju usled kontakta znoja sa bakterijama ili gljivicama koje se nalaze na koži stopala, a zadržavaju se i u obući. Kako bi se sprečilo nastajanje neprijatnih mirisa Akvabent kiseonikom potrebno je isprskati i unutrašnji deo obuće i stopala. Stopala obavezno treba isprskati ujutru, a više puta u toku dana ukoliko je moguće, posebno treba obratiti pažnju na prevoje i delove između prstiju.

Sastav

Aqua purificata >98%, aktivni kiseonik 0,04%

Dodatni opis

Osobine kozmetičkog preparata:

 

  • Za spoljašnju upotrebu
  • Bez aditiva i veštačkih mirisa
  • Ne ostavlja tragove na koži i odeći
  • Ne peni
  • Ne peče
  • Ne zagađuje životnu sredinu

Uputstvo za čuvanje:

 

  • Čuvati u originalnoj ambalaži na sobnoj temperaturi
  • Rok trajanja: 2 godine
0