Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Airvida C1 prečišćivač vazduha za decu Hello Kitty - pink

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Airvida C1 prečišćivač vazduha za decu Hello Kitty - pink

Šifra proizvoda: 15798

ible

Pakovanje: Pakovanje

24.200,00 RSD

Dodaj u korpu

Airvida C1 x Hello Kitty je jedini nosivi prečišćivač vazduha na svetu koji je dizajniran posebno za decu uzrasta od 3 do 10 godina. Airvida C1 x Hello Kitty generiše 2.000.000 negativnih jona / cm3 svakih 0.6 sekundi oko dečijeg lica, sto puta više od koncentracije prirodnih šumskih jona, kako bi smanjila PM2.5, polen , alergena u vazduhu i alergena koje vaše dete može da udiše.

Pored velike sposobnosti prečišćavanja, Airvida C1 x Hello Kitty je takođe sigurna i usklađena sa standardima. U skladu sa evropskim CE standardom, Airvida C1 x Hello Kitty ispunjava CE regulaciju zračenja bez stvaranja štetne električne struje. Da bi se osiguralo zdravlje vašeg deteta, Airvida C1 x Hello Kitty primenjuje FDA sertifikovanu silikonsku futrolu kako bi se sprečila pojava alergije i toksičnosti.

Airvida C1 x Hello Kitty je super lagana, težine samo 22g. To je savršeno rešenje korisno za decu u cilju poboljšanja kvaliteta vazduha svuda okolo, bez obzira na izlazak ili boravak u školi, autobusu, javnom prevozu.


Dejstvo

Ne samo da se fokusira na zaštitu zdravlja, Airvida C1 x Hello Kitty brine i o vašoj sigurnosti. Prema rezultatima nezavisnog potvrženog laboratorijskog testa, Airvida C1 x Hello Kitty emisija ozona je samo 0,007 ppm. U poređenju sa standardom Evropske komisije, 0,007 ppm čini samo oko 10% od ograničenja.
Airvida C1 x Hello Kitty je usaglašena sa CE bezbednosnim, zdravstvenim i ekološkim zahtevima. Njeno zračenje je daleko ispod regulatorne granice, a električna struja je tako niska 4-6μA (što čini samo 0,01% do nivoa štetne električne struje).
Dizajn bez ventilatora čini da je nivo zvuka pri radu Airvide C1 x Hello Kitty gotovo 0 dB, mnogo tiši od čitanja u biblioteci (40 dB). Vaše dete će biti zaštićeno tišinom zahvaljujući ovom ovom bešumnom dizajnu.
Airvida C1 x Hello Kitty primenjuje silikonski omotač sertifikovan od strane FDA (Food and Drug Administration) kako bi osigurala zdravlje vašeg deteta. FDA je savezna agencija Ministarstva zdravlja i socijalne službe Sjedinjenih Država. Kao rezultat toga, materijal je sertifikovan od strane ove agencije da bi se potvrdila njegova antialergijska i netoksična svojstva.

Dodatni opis

Težina: 22g (0.05lb)
Dimenzije: 4.9 x 2.5 x 2.0 cm (1.9 x 1.0 x 0.8 in)
Napajanje: Ugrađena baterija, punjenje preko mikro USB
Temperatura okoline pri radu: 0 ° C do 40 ° C
Relativna vlažnost: 30 do 85%
Negativni joni: 2,000,000 iona u centrimetru kubnom
0