Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Zlatna Maka prah 150g

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Zlatna Maka prah 150g

Šifra proizvoda: 19729

Ostali Brendovi

Pakovanje: Kutija

2.100,00 RSD

Dodaj u korpu

Maka - Lepidium meyenii - je koren sličan rotkvici, izvanredno hranjiv. Maka pomaže u regulisanju i kontroli normalnog funkcionisanja organizma i pruža brojne zdravstvene blagodeti. Nauka je dokazala da ova biljka spada u red adaptogena, biljaka koje podižu otpornost na bolesti, normalizuju funkcionisanje ljudskog organizma, podstiču fizičko i mentalno zdravlje, a da pritom nemaju nikakve negativne posledice na ljudski organizam.

Način upotrebe

Zlatna maka bi trebalo da se uzima u dnevnoj dozi, minimum 2gr do 5gr gelatiniziranog praha, ali doziranje može da se poveća prema individualnim potrebama. Jedna ravna kafena kašika = 2gr.

Dejstvo

Kod žena:povećava plodnost, predstavlja prirodnu zamenu za hormonalnu terapiju, reguliše neredovne menstruacije, uklanja simptome PMS-a, pomaže kod pojave akni, suvoće kože kao i ostalih problema na lica i tela izazvanih hormonalnom disfunkcijom, uklanja simptome menopauze(noćnog znojenja, valunga, velikih kolebanja raspoloženja, uključujući probleme sa štitnom žlezdom, osteoporozom i fibromialgijom).
Kod muškaraca:povećava libido i potenciju, poboljšava i produžava trajanje erakcije, povećava broj i pokretljivost spermatozoida, ublažava simptome andropaze.

0