Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Zlatna Maka 500mg 100 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Zlatna Maka 500mg 100 kapsula

Šifra proizvoda: 22674

Ostali Brendovi

Pakovanje: Bočica

1.380,00 RSD

Dodaj u korpu

100% organic čista prirodna peruanska maka - Lepidium meyenii - je koren sličan rotkvici. Vrlo je cenjena i kao hrana i kao prirodni lek.

 

Maka pomaže u regulisanju i kontroli normalnog funkcionisanja organizma i pruža brojne zdravstvene blagodeti. Nauka je dokazala da ova biljka spada u red adaptogena, biljaka koje podižu otpornost na bolesti, normalizuju funkcionisanje ljudskog organizma, podstiču fizičko i mentalno zdravlje, a da pritom nemaju nikakve negativne posledice na ljudski organizam.

Način upotrebe

2 do 3 kapsule x 3 dnevno, uz obroke.

Dnevna doza za žene: 3 x 2 kapsule
Dnevna doza za muškarce: 3 x 3 kapsule

Dejstvo

Maka, kao adaptogen, deluje prvenstveno na endokrini sistem. Stimulacijom hipofize i hipotalamusa, maka utiče i na sve žlezde sa unutrašnjim lučenjem da održe optimalni nivo hormona za normalno funkcionisanje celokupnog ljudskog organizma.
Nauka je dokazala da je zlatna maka moćan adaptogen i energetik, što znači da vrši balans i stabilizuje telesni metabolizam potpuno prirodno kod muškaraca i žena.

Koristi se individualno za svaku osobu sa potrebama koje diktira sam organizam. Zlatna maka je prirodan i efikasan regulator hormonalne ravnoteže primenjiv na oba pola i na sve starosne grupe savremenog čoveka. Hronični umor, nervoza, depresija, anksioznost, poremećaj sna, PMS, nedostatak seksualne želje, impotencija, neplodnost, bolne menstruacije, menopauza, andropauza, samo su neki od simptoma poremećenog rada našeg hormonalnog sistema. Zlatna maka nam pomaže da lakše i brže ublažimo i otklonimo pomenuta neželjena stanja.
Zlatna maka deluje na povećanje energije i izdržljivosti.

 

Za razliku od kofeinskih preparata, maka daje baznu i dugotrajnu energetsku funkcionalnost organizmu. Zbog tako efikasnog uticaja na nivo hormona muškaraca i žena direktno utiče na povećanje plodnosti kod oba pola.
 

Sastav

Gelatiniziran koren peruanske make (Lepidium Meyenii) u prahu - u jednoj kapsuli 500mg

0