Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Vitamin K D Mangan Cink 30 kapsula 1+1 gratis

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Vitamin K D Mangan Cink 30 kapsula 1+1 gratis

Šifra proizvoda: 4886

Ostali Brendovi

Pakovanje: Blister

684,86 RSD

Dodaj u korpu

Dodatak ishrani za zdrave kosti na bazi vitamina K i D, mangana i cinka. Predstavlja idealnu kombinaciju optimalnih doza vitamina i minerala neophodnih za pravilnu mineralizaciju kostiju i očuvanje zdravlja i funkcije koštano-zglobnog sistema.

 

Preporučuje se kao dodatak terapiji osteoporoze, ženama u menopauzi, kod preloma kostiju za njihovo brže zarastanje, uz suplemente kalcijuma, osobama srednjeg i starijeg životnog doba, sportistima i rekreativcima.

Način upotrebe

Odrasli: 1 kapsula dnevno uz glavni obrok.
 

Dejstvo

Vitaminsko-mineralni spoj koji doprinosi pravilnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma iz hrane, minerala koji kostima osigurava čvrstinu.

 

Vitamin D je liposolubilni vitamin neophodan za apsorbciju kalcijuma i očuvanje optimalnog nivoa kalcijuma i fosfata u krvi kako bi se omogućila normalna mineralizacija kostiju.

 

Cink ima važnu ulogu u očuvanju gustine kostiju, dok je mangan uključen u procese stvaranja/obnavljanja hrskavice i kolagena, i doprinosi smanjenju zapaljenskih procesa u zglobovima.

Sastav

15 mg cinka (kao cink-glukonat)

4 mg mangana (kao mangan-sulfat)

100 μg vitamina K (kao fitomenadion)

10 μg vitamina D (kao holekalciferol)
 

Dodatni opis

Proizvod se ne preporučuje: deci, trudnicama, dojiljama, osobama na antikoagulantnoj terapiji, osobama koje boluju od hiperkalcijemije i insuficijencije jetre, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda.
 

0