Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Vichy Destock krema protiv strija

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Vichy Destock krema protiv strija

Šifra proizvoda: 15811

Vichy Laboratories

Pakovanje: Tuba

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Krema za potpuno delovanje protiv strija bogata silicijumom, hranljivim biljnim uljima i hidroksiprolinom, nudi dvostruko delovanje, istovremeno i korektivno i preventivno:
-Pomažući koži da se učvrsti i preoblikuje, ova krema vidljivo smanjuje postojeće strije
-Njihova dužina se smanjuje, a boja bledi.
-Koža je hidrirana i nahranjena, elastična i otpornija na veća rastezanja. Opasnost od pojave strija značajno je smanjena.

Način upotrebe

Nanesite na područja osetljiva na pojavu strija (stomak, grudi, bokovi i butine). Masirajte kako biste poboljšali upijanje aktivnih sastojaka u kožu.

Dejstvo

Krema za potpuno delovanje protiv strija bogata silicijumom, hranljivim biljnim uljima i hidroksiprolinom, nudi dvostruko delovanje, istovremeno i korektivno i preventivno: -Pomažući koži da se učvrsti i preoblikuje, ova krema vidljivo smanjuje postojeće strije -Njihova dužina se smanjuje, a boja bledi. -Koža je hidrirana i nahranjena, elastična i otpornija na veća rastezanja. Opasnost od pojave strija značajno je smanjena.KOREKCIJA: postojeće strije su vidljivo smanjenje. PREVENCIJA: opasnost od ponovne pojave strija je smanjena.Njena idealna tekstura pogoduje masaži za jaču efikasnost aktivnih sastojaka. Upija se u potpunosti i omogućava oblačenje neposredno nakon nanošenja.

Sastav

Njegova hipoalergena formula BEZ PARABENA testirana je na osetljivoj koži. Tolerancija dokazana pod dermatološkim nadzorom. Nekomedogeno - SPF 20

Dodatni opis

Krema za smanjenje strija

0