Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Vichy Nutrilogie - balzam za dubinsku negu izuzetno suve kože

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Vichy Nutrilogie - balzam za dubinsku negu izuzetno suve kože

Šifra proizvoda: 15848

Vichy Laboratories

Pakovanje: Kutijica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Dubinska nega za izuzetno suvu kožu.

Način upotrebe

Balzam ujutru i/ili uveče nanesite na čistu kožu. Nanesite nekoliko tačkica kreme na lice i razmažite nežnim pokretima od sredine lica prema krajevima kako bi se izbeglo zagrevanje kože. 86 % bolje hidrirana koža. 76 % manje crvenila. Samoocenjivanje 45 žena sa suvom kožom.

Dejstvo

Potpuno hranljivo delovanje: trenutno umirivanje i dugotrajna obnova. Patentirani snažno hranljivi aktivni sastojak Sphingo-lipide, rezultat desetogodišnjih istraživanja, je više od običnog aktivnog sastojka koji nadoknađuje lipide. On ponovo uči Vašu kožu kako da sintetiše vlastite lipide i pomaže joj pri rekonstrukciji hidrolipidnog filma koji će sprečiti gubitak vode. Vaša koža je u trenutku umirena. Suvoća i zatezanje su ublaženi za 24 sata udobnosti i elastičnosti. Suvoj koži se postupno vraćaju kvaliteti normalne kože. U samo 28 dana vraća joj se prirodni nivo hidratacije. 86 % bolje hidrirana koža. 76 % manje crvenila. Samoocenjivanje 45 žena sa suvom kožom.

Sastav

Ovaj balzam obogaćen termalnom vodom Vichy koja sa svojih 15 dragocenih i blagotvornih minerala kožu umiruje, jača i obnavlja osigurava vam 24-satnu hidrataciju za 24 sata osećaja udobnosti i pri tome potpuno poštuje Vašu kožu.

0