Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Vichy Neovadiol Growth Factor nega za gušću i preoblikovanu kožu - noćna

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Vichy Neovadiol Growth Factor nega za gušću i preoblikovanu kožu - noćna

Šifra proizvoda: 15842

Vichy Laboratories

Pakovanje: Kutijica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Za žene u menopauzi koje žele da se bore sa efektima umanjenog delovanja hormona na područje oko očiju i usana: gubitak gustine i opuštena koža.

Način upotrebe

Nanesite na lice svake večeri.

Dejstvo

Posle 30 godina iskustva na području inženjeringa tkiva uspeli smo dokazati nezamenljivu ulogu nekih proteina pri rekonstrukciji kože u laboratorijama. Laboratorije Vichy su stvorile tehnologiju rekonstrukcije tkiva koja podstiče faktore rasta i rekonstruiše slojeve kože u 10 dana*. Ta inovacija zasniva se na kombinaciji jedinstvenih aktivnih sastojaka: protein Proteic Gf koji podstiče delovanje faktora rasta i neophodan je pri strukturisanoj rekonstrukciji kože te Pro-Xylane koji jača potporna tkiva gde se nakupljaju faktori rasta. Neovadiol GF je prva nega koja dokazano deluje na 3 ključna područja ženskog lica u menopauzi. Rezultati: istaknute jagodice, preoblikovan oval lica i glatkiji vrat. Obogaćena je i aktivnim sastojkom Phytodoline, mikro-stimulativnim biljnim ekstraktom, koji smanjuje i podbulost kože i zateže linije Vašeg lica. Koža izgleda odmornije već posle prvog jutra. *Test in vitro.Posle prvog jutra: Koža izgleda glatkije: 90 %. Koža izgleda odmornije: 86 %. Samoocenjivanje 80 žena.

Sastav

Hipoalergena formula je testirana pod dermatološkom kontrolom. Formula je obogaćena termalnom vodom Vichy koja kožu umiruje i obnavlja. Bez parabena.

0