Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Vichy Neovadiol GF krema za normalnu do mešovitu kožu

Vichy Neovadiol GF krema za normalnu do mešovitu kožu

Šifra proizvoda: 7154

Vichy Laboratories

Pakovanje: Teglica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Za žene u menopauzi koje žele da se bore sa efektima umanjenog delovanja hormona: gubitak gustine, punoće i proporcija lica - normalna do mešovita koža.
Naglašene jagodice. Preoblikovan oval lica. Glatkiji vrat.

Hipoalergena formula je testirana pod dermatološkom kontrolom. Formula je obogaćena termalnom vodom Vichy koja kožu umiruje i obnavlja. Bez parabena.

 

Način upotrebe

Nanesite svako jutro ili veče. Kako bi nega bila što bolje prilagođena Vašoj koži, odaberite jednu od dve varijante kreme: za normalnu do mešovitu kožu ili za suvu kožu.

Dejstvo

zuzetna tekstura objedinjuje hranljivost i svežinu u rastopivoj, nelepljivoj i nemasnoj kremi. Koži daruje osećaj udobnosti i efikasnost.

Dodatni opis

Zahvaljujući inovativnom ispitivanju o kvalitetu života, Laboratorije Vichy su dokazale da je nega Neovadiol Gf prava nega zdravlja: uz blagotvorno dejstvo na kožu, njena upotreba povoljno deluje i na psihu žena u menopauzi i svakim danom poboljšava njihovo dobro stanje - manje talasa vreline i problema sa snom. Nivo njihovog kvaliteta života približava se onome kakav je kod žena koje nisu u menopauzi.

0