Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Vichy Neovadiol GF krema za normalnu do mešovitu kožu

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Vichy Neovadiol GF krema za normalnu do mešovitu kožu

Šifra proizvoda: 7154

Vichy Laboratories

Pakovanje: Teglica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Za žene u menopauzi koje žele da se bore sa efektima umanjenog delovanja hormona: gubitak gustine, punoće i proporcija lica - normalna do mešovita koža.
Naglašene jagodice. Preoblikovan oval lica. Glatkiji vrat.

Hipoalergena formula je testirana pod dermatološkom kontrolom. Formula je obogaćena termalnom vodom Vichy koja kožu umiruje i obnavlja. Bez parabena.

 

Način upotrebe

Nanesite svako jutro ili veče. Kako bi nega bila što bolje prilagođena Vašoj koži, odaberite jednu od dve varijante kreme: za normalnu do mešovitu kožu ili za suvu kožu.

Dejstvo

zuzetna tekstura objedinjuje hranljivost i svežinu u rastopivoj, nelepljivoj i nemasnoj kremi. Koži daruje osećaj udobnosti i efikasnost.

Dodatni opis

Zahvaljujući inovativnom ispitivanju o kvalitetu života, Laboratorije Vichy su dokazale da je nega Neovadiol Gf prava nega zdravlja: uz blagotvorno dejstvo na kožu, njena upotreba povoljno deluje i na psihu žena u menopauzi i svakim danom poboljšava njihovo dobro stanje - manje talasa vreline i problema sa snom. Nivo njihovog kvaliteta života približava se onome kakav je kod žena koje nisu u menopauzi.

0