Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Vichy Neovadiol GF dnevna nega za suvu kožu

Vichy Neovadiol GF dnevna nega za suvu kožu

Šifra proizvoda: 15843

Vichy Laboratories

Pakovanje: Teglica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Za žene u menopauzi koje žele da se bore sa efektima umanjenog delovanja hormona: gubitak gustine, punoće i proporcija lica - suva koža.

 

Način upotrebe

Nanesite svako jutro ili veče. Kako bi nega bila što bolje prilagođena Vašoj koži, odaberite jednu od dve varijante kreme: za normalnu do mešovitu kožu ili za suvu kožu.

Dejstvo

Deluje na 3 ključne zone:
naglašene jagodice, glatkiji vrat, preoblikovan oval lica.

30 godina ekspertize na području inženjeringa tkiva dokazalo je nužnu ulogu određenih proteina pri rekonstrukciji kože u laboratorijama. Laboratorije Vichy su stvorile tehnologiju rekonstrukcije tkiva koja podstiče faktore rasta za rekonstrukciju slojeva kože u 10 dana*.   *test in vitro
Ova inovacija je postala moguća zahvaljujući jedinstvenom spoju aktivnih sastojaka: Proteic Gf koji podstiče faktore rasta (protein neophodan za strukturiranu rekonstrukciju tkiva) i Pro-Xylane koji jača potporna tkiva u kojima se nalaze faktori rasta.  *test in vitro
Neovadiol Gf je prva nega sa dokazanim delovanjem na 3 ključne zone kod žena u menopauzi. Rezultati: preoblikovane jagodice, elegantniji vrat i popravljen oval lica. Ova krema, između ostalog, omogućava i umirivanje tkiva i učvršćivanje crta lica.
*test in vitro

Dodatni opis

Hipoalergena formula je testirana pod dermatološkom kontrolom. Formula je obogaćena termalnom vodom Vichy koja kožu umiruje i obnavlja. Bez parabena.

0