Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Vichy Neovadiol GF dnevna nega za suvu kožu

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Vichy Neovadiol GF dnevna nega za suvu kožu

Šifra proizvoda: 15843

Vichy Laboratories

Pakovanje: Teglica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Za žene u menopauzi koje žele da se bore sa efektima umanjenog delovanja hormona: gubitak gustine, punoće i proporcija lica - suva koža.

 

Način upotrebe

Nanesite svako jutro ili veče. Kako bi nega bila što bolje prilagođena Vašoj koži, odaberite jednu od dve varijante kreme: za normalnu do mešovitu kožu ili za suvu kožu.

Dejstvo

Deluje na 3 ključne zone:
naglašene jagodice, glatkiji vrat, preoblikovan oval lica.

30 godina ekspertize na području inženjeringa tkiva dokazalo je nužnu ulogu određenih proteina pri rekonstrukciji kože u laboratorijama. Laboratorije Vichy su stvorile tehnologiju rekonstrukcije tkiva koja podstiče faktore rasta za rekonstrukciju slojeva kože u 10 dana*.   *test in vitro
Ova inovacija je postala moguća zahvaljujući jedinstvenom spoju aktivnih sastojaka: Proteic Gf koji podstiče faktore rasta (protein neophodan za strukturiranu rekonstrukciju tkiva) i Pro-Xylane koji jača potporna tkiva u kojima se nalaze faktori rasta.  *test in vitro
Neovadiol Gf je prva nega sa dokazanim delovanjem na 3 ključne zone kod žena u menopauzi. Rezultati: preoblikovane jagodice, elegantniji vrat i popravljen oval lica. Ova krema, između ostalog, omogućava i umirivanje tkiva i učvršćivanje crta lica.
*test in vitro

Dodatni opis

Hipoalergena formula je testirana pod dermatološkom kontrolom. Formula je obogaćena termalnom vodom Vichy koja kožu umiruje i obnavlja. Bez parabena.

0