Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

VICHY LIFTACTIV SUPREME Dnevna nega za korekciju bora i čvrstine kože, normalna do mešovita koža 50ml
VICHY LIFTACTIV SUPREME Dnevna nega za korekciju bora i čvrstine kože, normalna do mešovita koža 50ml VICHY LIFTACTIV SUPREME Dnevna nega za korekciju bora i čvrstine kože, normalna do mešovita koža 50ml VICHY LIFTACTIV SUPREME Dnevna nega za korekciju bora i čvrstine kože, normalna do mešovita koža 50ml VICHY LIFTACTIV SUPREME Dnevna nega za korekciju bora i čvrstine kože, normalna do mešovita koža 50ml VICHY LIFTACTIV SUPREME Dnevna nega za korekciju bora i čvrstine kože, normalna do mešovita koža 50ml VICHY LIFTACTIV SUPREME Dnevna nega za korekciju bora i čvrstine kože, normalna do mešovita koža 50ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

VICHY LIFTACTIV SUPREME Dnevna nega za korekciju bora i čvrstine kože, normalna do mešovita koža 50ml

Šifra proizvoda: 6012

Vichy Laboratories

Pakovanje: Kutijica

3.500,00 RSD

Dodaj u korpu

Za sve žene s normalnom i mešovitom kožom. Prvo Vichy lifting dejstvo koje traje ceo dan. Kontinuirana korekcija bora i čvrstoće kože za mladalačku kožu sada, uveče i sutra.

Dejstvo

Tekstura koja izglađuje kožu i čini je baršunastom na dodir. Nemasna i nelepljiva. U trenutku izglađuje bore i nepravilnosti, a kožu čini blistavom. Sve do uveče, koža je ponovno puna, a crte lica mladalačke i odmorne. Dugoročno dejstvo liftinga posle jednog meseca: duboke su bore korigovane, a koža je vidljivo čvršća.

Sastav

Osetljiva koža. Hipoalergeno. Termalna voda Vichy.

Dodatni opis

Krema protiv bora

0