Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Vichy Idealia krema za normalnu do mešovitu kožu
Vichy Idealia krema za normalnu do mešovitu kožu

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Vichy Idealia krema za normalnu do mešovitu kožu

Šifra proizvoda: 22781

Vichy Laboratories

Pakovanje: Teglica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Nega za glatkiju i blistavu kožu ispunjenu energijom istovremeno deluje na ujednačenost tena, prirodnu blistavost i površinu kože (sitne bore, pore) za dugotrajne rezultate, čak i u slučaju umora. 

Nega za normalnu do mešovitu kožu. Sitne bore i pore vidljivo su smanjene. Za žene sa prisutnim zakovima umora, neujednačenim tenom bez sjaja, vidljivim porama i sitnim borama.

Način upotrebe

Nanesite ujutru očišćenu kožu kao samostalnu negu, ili posle Idealia seruma.
Za što bolju efekasnost nege Vichy je razvio posebnu rutinu nanošenja u 2 etape koju možete pronaći našoj video rubrici ""način nanošenja"".

Dejstvo

KOMPLEKS ZA BLISTAVOST TENA: Ekstrakt fermentisanog crnog čaja i adenozina u kombinaciji sa ekstraktom borovnice antioksidativnog  delovanja koji sadrži polifenole, i Vichy mineralizovanom termalnom vodom u formuli koja pojačava blistavost kože.

 

IDEALAN KVALITET KOŽE: Dnevna nega za glatku i blistavu kožu ispunjenu energijom* istovremeno deluje na ujednačen ten, prirodnu blistavost i površinu kože (sitne bore, pore) za dugotrajne rezultate, čak i u slučaju umora. Sitne bore i pore su vidljivo smanjene. 24-časovna hidratacija.

Sastav

Kombuha je u farmakologiji poznata već vekovima zbog svojih terapeutskih, antioksidativnih i okrepljujućih svojstava. Laboratorije Vichy otkrile su da je prvi aktivni sastojak koji može da preoblikuje kvalitet kože.
Dobija se postupkom biotehnološke fermentacije crnog čaja i u njoj se prirodno sadrže AHA+vitamini+polifenoli: dragoceni spoj koji deluje na kožu sloj po sloj.

Neželjeno dejstvo

 

Dodatni opis

 

Pogledajte video prezentaciju

 

 

 

0