Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Vichy Aqualia Thermal dinamična hidratacija - lagana krema za isušenu kožu lica
Vichy Aqualia Thermal dinamična hidratacija - lagana krema za isušenu kožu lica Vichy Aqualia Thermal dinamična hidratacija - lagana krema za isušenu kožu lica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Vichy Aqualia Thermal dinamična hidratacija - lagana krema za isušenu kožu lica

Šifra proizvoda: 26454

Vichy Laboratories

Pakovanje: Kutijica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Žene u dobi između 20 i 60 godina sa isušenom normalnom do mešovitom kožom lica. Prva Vichy linija za dinamičnu hidrataciju koja podstiče cirkulaciju vode u svim zonama lica.

Način upotrebe

Lagana krema se nanosi svakog jutra i večeri na suvu i potpuno čistu kožu, a posebna pažnja se posvećuje najisušenijim zonama.

Dejstvo

TERMALNA VODA VICHY U KONCENTRACIJI OD 10% UDRUŽENA SA 3 ENERGIZUJUĆE MOLEKULE (HIJALURONSKA KISELINA + AQUABIORYL + Λ-KARAGENANI) PODSTIČE CIRKULACIJU VODE U ĆELIJAMA LICA I OMOGUĆAVA POTPUNU HIDRATACIJU SVIH ZONA LICA. Koža je u potpunosti hidrirana: - blistav ten - svež izgled kože - ublažene linije isušenosti Termalna voda Vichy, već poznata po svojim svojstvima obnavljanja i umirivanja kože, deluje na nov način: otvara međućelijske kanale i omogućava aktivnim sastojcima koji vezuju vodu da se kreću kroz sve zone lica. Hijaluronska kiselina i Aquabioryl koži dovode vodu potrebnu za njenu hidrataciju dok λ-karagenani omogućavaju dugoročnu hidrataciju i obnavljaju zaštitnu barijeru kože.

0