Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Uriage Isodense Anti age krema

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Uriage Isodense Anti age krema

Šifra proizvoda: 24960

Uriage

Pakovanje: Bočica sa pumpicom

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Uriage Isodense anti-age krema protiv opuštanja kože.
Dermatološka anti-age nega za zrelu kožu koja pruža delotvorno, produženo i optimalno delovanje protiv bora i suvoće zahvaljujući inovativnoj formuli, te ujedno osigurava maksimalnu podnošljivost za sve tipove kože, čak i najosjetljiviju. Deluje protiv dubokih bora i opuštanja kože koja je rezultat usporenog metabolizma ćelija i propadanja elastičnih vlakana u koži. Jedinstvena inovacija iz Laboratorija Uriage - tehnologija mikrodifuzije omogućava savršenu prilagođenu formule zreloj koži, a temelji se na prilagođenoj galenskoj teksturi multilamelarne biomimetičke emulzije. Zbog toga je formula proizvoda stabilnija, sastojci se otpuštaju postepeno, te je delovanje na probleme zrele kože produženo. Krema popunjava bore, učvršćuje i hrani kožu te je nežne ružičaste boje i mirisa. Preporučuje se za negu kože iznad 45. godine.

Način upotrebe

Naneti na očišćeno lice i vrat ujutro i uveče, samostalno ili nakon Uriage Isodense seruma.

Dejstvo

2 aktivna sastojka protiv starenja kože i pojave bora deluju sinergijski - kompleks ISO-3R i Denseine. Patentirani kompleks ISO-3R sadrži Uriage termalnu vodu, štiti i potiče sintezu hijaluronske kiseline i kolagena u koži te deluje antioksidativno. To je ujedno i jedini kompleks koji kontroliše životni ciklus hijaluronske kiseline od proizvodnje do zaštite. Peptid Denseine stimuliše 2 fiziološka mehanizma koji deluju protiv opuštanja kože: potiče sintezu elastina i omogućava da se elastična vlakna ujednačeno i ravnomerno povezuju kako bi se koži vratila elastičnost i sprečilo njeno opuštanje. Uriage termalna voda štiti kožnu barijeru, umiruje i hidrira. Karite maslac dubinski hrani, a hijaluronska kiselina i glicerin hidriraju. Vitamin E deluje antioksidativno.

Tekstura multilamelarne emulzije štiti sve aktivne sastojke (za poboljšanu bioraspoloživost) i ima poboljšano delovanje na barijeru kože, dok tehnologija mikrodifuzije osigurava kontinuirano opuštanje sastojaka (pa se tako postiže i do 3 puta viši nivo hidratacije). Bez parabena!

0