Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

The Verde zeleni čaj 60 kapsula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

The Verde zeleni čaj 60 kapsula

Šifra proizvoda: 8833

Esi

Pakovanje: Kutija

680,00 RSD

Dodaj u korpu

Zeleni čaj je dodatak ishrani sa antioksidantnim dejstvom koji se preporučuje kao pomoć u toku režima mršavljenja. Rezultati kliničkih studija pokazuju da komponente ekstrakta zelenog čaja smanjuju resorpciju masti i ugljenih hidrata. Pomaže aktiviranje metaboličkih procesa i stimuliše eliminaciju masnih naslaga i suvišne tečnosti iz oranizma, a naročito efikasno deluje na naslage masti u predelu stomaka.
Pored toga, zeleni čaj štiti srce i krvne sudove i usporava starenje kože.
Redovno konzumiranje zelenog čaja ima brojna blagotvorna dejstva. Najvažnije je to što je on veoma jak antioksidans (zbog visoke koncentracije polifenola) i bori se protiv slobodnih radikala koji menjaju ćelije u organizmu, oštećuju DNK i dovode do smrti ćelija. Antioksidansi u zelenom čaju su nekoliko desetina puta efikasniji od vitamina C i E, koji važe za dobre antioksidanse. Mladi listovi čaja su bogati antioksidansima i da bio se očuvalo to dejstvo - neophodno je da se prikupe i obrade pre fermentacije koja dovodi do tamne boje karakteristične za običan čaj.
Kapsule The verde ESI® sadrže mikronizovani prah suvih listova i suvi ekstrakt lista sa 40% polifenola koji su nosioci antioksidansnog dejstva.
Umesto klasičnih želatinskih kapsula ESI® koristi Naturcaps® kapsule od biljnih vlakana dobijenih fermentacijom tapioke pa su potpuno prirodne i bez veštačkih boja, lako svarljive i prilagođene i vegetarijancima i veganima.

Način upotrebe

Preporučuje se uzimanje 2 kapsule na dan.

Sastav

Listovi zelenog čaja u prahu 350 mg
Listovi zelenog čaja standardizovani ekstrakt 150 mg od čega polifenola 60 mg

Neželjeno dejstvo

Upozorenja: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Proizvod ne treba da koriste osobe osetljive na kofein, osobe obolele od hipertenzije, osobe na terapiji oralnim antikoagulantima i slučaju preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda, odmah prekinuti primenu.
Tanini iz zelenog čaja mogu smanje resorpciju gvožđa i ne preporučuje se osobama sa anemijom.

0