Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Terranova Omega ulje 3-6-7-9 250ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Terranova Omega ulje 3-6-7-9 250ml

Šifra proizvoda: 5400

TerraNova

2.431,30 RSD

2.701,44 RSD

Dodaj u korpu

Terranova Omega ulje 3-6-7-9 dobijeno je hladnim presovanjem 7 različitih biljaka.
Sve masne kiseline ili ulje su u izvornom tečnom obliku. Proces kapsuliranja može da ošteti masne kiseline i promeni njihovu strukturu, zato je ova formulacija jedinstvena. Preporučuje se za dobar vid, zdravu kožu i zdrave moždane funkcije.

Način upotrebe

1- 3 kafene kašike (5ml) dnevno.

Dejstvo

Ulje lana, koje je prisutno u preparatu, sadrži dvostruko više omega 3 masnih kiselina (alfa-linolenska kiselina - ALA) od ribljeg ulja.
Ulje semena boražine sadrži 22% gama linolenske kiseline, omega 6 masne kiseline (GLA), koja se dalje konvertuje u seriju prostaglandina koji imaju važnu ulogu u održavanju vlage, sjaja, zdravlja i lepote kože, a imaju i antiinflamatorno dejstvo.
Ulje pirinčanih mekinja sadrže gama orizanol koji ima antioksidativna i antiinflamatorna svojstva.
Maslinovo ulje je najbolji izvor biofenola, koji se zbog svog pozitivnog efekta na zdravlje, smatra jednom od tajni dugovečnosti mediteranske populacije.
Ulje semena konoplje sadrži idealan odnos omega 6 i omega 3 masnih kiselina, jedinjenja biljne steroidne strukture: sitosterol i kampesterol koji ostvaruju protektivni efekat na nivou vaskulature.
Ulje ploda i semena pasjeg trna su bogata svim esencijalnim masnim kiselinama i antioksidansima a istraživanja su potvrdila njihova antibakterijska i antioksidativna svojstva.

Sastav

Ulje semena lana, konoplje, pasjeg trna, boražine, ulje ploda pasjeg trna, maslinovo ulje i ulje pirinčanih mekinja i tokoferol. Ova ulja obezbeđuju idealan odnos omega 3-6-79 masnih kiselina.

0