Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Terranova Green Child Sneaky Greens 180g

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Terranova Green Child Sneaky Greens 180g

Šifra proizvoda: 9880

TerraNova

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Terranova Sneaky Greens sadži: 13 vrsta zelenih biljaka, 6 vrsta raznog bobičastog šumskog voća, 3 probiotička soja, spirulina.

Preporuka medicinske zajednice je jednostavna i glasi: 5 vrsta različitog voća i povrća dnevno treba unositi za dobro zdravlje i pravilan razvoj dece. Ali to je za roditelje “nemoguća mislija” jer većina dece ima otpor upravo prema tim zdravim namirnicama kao što su spanać, brokoli, kelj...

Sneaky greens sadrži čiste, neizmenjene sastojke liofiliziranih biljaka i super hrane koji su bogati vitaminima, mineralima, vlaknima i enzimima kao što su hlorofil, flavonoidi, karotenoidi.

Sneaky Greens sadrži veliki spektar prirodnih proizvoda, uključujući zeleno povrće, voće, bobice, trave, mikro alge i korisnu crevnu mikrofloru. Svi sastojci su liofilizirani (suvo zamrznuti) tako da zadrže što više hranljivih sastojaka . Svi ovi sastojci sadrže niz vitamina, minerala, vlakana, enzima koji se u njima prirodno javljaju.

Način upotrebe

Deca od 4-12godina 1 merica (oko 4g) dnevno razmućeno u soku, cedjenom voću i jogurtu.

Sastav

Aktivni sastojci:
Lukuma voće
Kelj (Kelj je dobar izvor mnogih hranljivih materija, pogotovo karotena i sumpora, a takođe i antioksidansima)
Šargarepa
Brokoli
Spanać
Kupine
Sok od cvekle
Cvekla
Mlada ječmena trava(trava ječma sadrži širok spektar jedinjenja važnih za zdravlje, uključujući pigmente hlorofil i karotenoide, lako varljive proteine (oko 30%), vlakna, vitamine, minerale i nekoliko važnih enzima (kao što je moćan antioksidans superoksid dismutaza)
Potočarka (Prava Superfood, visok nivo važnih hranljivih materija pre svega karotenoida, flavonoida, vitamina A i C, folne kiseline, vitamina K, kalcijuma i gvožđa.
Crna malina( Crna malina sadrži moćne antioksidanse flavonoide i karotenoide. Ovo voće ima posebno visok nivo luteina i niacina.
Bobice aronije
Brusnica
Borovnica
Asai bobice (Acai je jedan od najvećih ORAC (Okigen Radical apsorpcija kapaciteta) U stvari, 2006 studija izvestila da Acai imao najveću ORAC vrednost od superoksid radikala u odnosu na biljke koje su prethodno testirane.Acai sadrži jako veliku količinu masnih kiselina i vlakana.)
Sok mlade pšenične trave
Spirulina
Mesavina probiotika: Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterius lactis

Dodatni opis

  • 13 vrsta povrća
  • 6 vrsta različitog voća
  • Za decu od 4-12 godina
  • 3 probiotska soja
  • Alga spirulina
  • Za decu koja slabije jedu
  • Za dobar imunitet i odpornost
  • Za aktivnu decu
  • Dodatak ishrani
0