Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Tendocolinn 28 kesica

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Tendocolinn 28 kesica

Šifra proizvoda: 5205

INNventa

Pakovanje: Kutija sa kesicama

3.479,77 RSD

Dodaj u korpu

TENDOCOLINN® je dodatak ishrani sa specifičnim bioaktivnim kolagenim peptidima dobijenim iz hidrolizovanog kolagena tip I goveđeg porekla, suvim ekstraktom ploda acerole i vitaminom B6.

Bioaktivni kolageni peptidi u patentiranoj formulaciji Tendoforte®B stimulišu stvaranje kolagena, proteoglikana i elastina, čime se obezbeđuju čvrstina, snaga, bolja pokretljivost i elastičnost tetiva i ligamenata.

 

Preporučuje se u svrhu lečenja povreda tetiva i ligamenata i u svrhu prevencije nastanka novih povreda, kod sportista i rekreativaca, osobama sa hroničnom nestabilnošću skočnog zgloba, osobama sa akutnim i hroničnim upalama ligamenata i tetiva (npr. Ahilove tetive), gojaznim osobama kod kojih je povećano opterećenje na zglobove i ligamente, starijim osobama.

Način upotrebe

Razmutiti 1 kesicu praška dnevno u 200 ml tečnosti i popiti.
 

Dejstvo

Obnavlja strukturu i funkciju tetiva i ligamenata.
Obezbeđuje čvrstinu, snagu, bolju pokretljivost i elastičnost tetivama i ligamentima.
Deluje protivupalno.
Ubrzava proces oporavka i vraćanja svakodnevnim aktivnostima i treninzima.
Smanjuje rizik od nastanka novih povreda.

Bezbedan za dugotrajnu kontinuiranu primenu.

 

Tendoforte B - Specifični bioaktivni kolageni peptidi u visokoj pojedinačnoj dozi obnavljaju strukturu tetiva i ligamenata, čime se ubrzava proces oporavka nakon povrede, održava se funkcija ligamenata i tetiva i smanjuje rizik od pojave ponovnih povreda u vidu uganuća.
 

Vitamin C - Dobijen iz acerole, doprinosi normalnoj sintezi kolagena potrebnog za normalnu funkciju hrskavice, tetiva, ligamenata i kostiju. Vrši hidroksilaciju aminokiselina koje ulaze u sastav kolagenih vlakana, obezbeđujući na taj način čvrstinu i elastičnost novonastalih vlakana kolagena.

 

Vitamin B6 - Koenzim u preko 150 enzimskih reakcija u našem organizmu i ima značajnu ulogu u metabolizmu proteina i ugljenih hidrata, neutrališe efekat slobodnih radikala i smanjuje zapaljenje koje prati uganuća, rupture i druge povrede tetiva i ligamenata.

Sastav

Aktivni sastojci u jednoj kesici:
Tendoforte® B (bioaktivni kolageni peptidi)   5 g
Suvi ekstrakt ploda acerole  120 mg
Vitamin C  30 mg
Vitamin B6 1,3 mg

0