Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Strath 100 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Strath 100 tableta

Šifra proizvoda: 5057

Ostali Brendovi

2.350,00 RSD

Dodaj u korpu

Dodatak ishrani za jačanje imunog sistema.

Strath proizvodi utemeljeni su na znanju dr hem. Waltera Strathmeyera, prema kojoj posebne kombinacije biljaka i kvasca sadrže mnoge gradivne materije koje čoveku trebaju za snagu i zdravlje. U proizvodnom procesu Stratha, ćelije kvasca se ishranjuju sa prirodnim ekstraktima bilja i u postupku varenja se plazmoliziraju (pretvaraju u tečni oblik). Tim prirodnim otvaranjem ćelija kvasca, oslobađaju se hranjve materije, tako da ih ljudski organizam može prihvatiti.

U Strath biljnom kvascu osim belančevina, masti i ugljehnih hidrata nalaze se i mnoge aminokiseline u sastavu proteina, nukleinske kiseline RNS i DNS, vitamini B grupe, enzimi i mnogi minerali i elementi u tragovima.

Neki od njih su: lecitin, glutation i magnezijum koji poboljšavaju pamćenje. Glutamin, manan i selen koji jačaju odbrambenu sposobnost organizma i sprečavaju infekcije. Vitaminai B grupe pomažu nervnom sistemu kod stresa. Posebno važni za sportiste su L-Carnitini (grade mišićnu masu) i ATP (transportuju energiju u mišiće). Isto tako u Strath proizvidima su mineralne soli kao kalcijum, fosfor (za koštani sistem), hrom, bakar, kalijum, gvožđe, silicijumova kiselina i cink.
 

Način upotrebe

Odrasli: Koristiti 2-3 puta dnevno po 2 tablete pre obroka sa malo vode. 

Deca starija od 7 godina: 1 tableta tri puta dnevno pre obroka.

0