Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Stevia Harmony Zero 500 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Stevia Harmony Zero 500 tableta

Šifra proizvoda: 5983

Esensa

Pakovanje: Bočica

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Stevia Zero Cal sadrži zaslađivač steviju, koji je jedina prirodna zamena za šećer. Stevija je ekstrakt biljke Stevia Rebaudiana, bezbednija je od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata. Ova biljka iz familije Asteraceae, poreklom iz Južne Amerike, sadrži u sebi pektin, A, C i B vitamine, mikroelemente (kalijum, magnezijum, kalcijum), antioksidanse i amino kiseline.
Steviju koristimo da zasladimo napitak ili hranu, bez griže savesti da ćemo uneti previše kalorija u svoj organizam i da ćemo opteretiti svoje telo šećerom ili veštačkim zaslađivačem.
Termostabilna je, koristi se kao i običan šećer, za kuvanje, pečenje, zaslađivanje napitaka, voća…
Inulin sadržan u Stevia Zero Cal tabletama, povećava apsorpciju kalcijuma u organizmu, ima pozitivan uticaj na crevnu mikrofloru i ujedno ometa metabolički proces stvaranja masnoća u organizmu.

 

Preporučuje se:
-za svakodnevnu primenu kod dijabetičara
-osobama na dijetama
-svima koji vode računa o svom zdravlju

Dejstvo

Stevija je jedina prirodna zamena za šećer, bezbednija je od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata. 2 tablete Stevia Zero Cal mogu zameniti 1 kašičicu šećera.
Inulin povećava apsorpciju kalcijuma u organizmu, ima pozitivan uticaj na crevnu mikrofloru i ujedno ometa metabolički proces stvaranja masnoća u organizmu.

Sastav

ekstrakt Stevia standardizovan na 95% steviol glikozid
inulin

0