Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Solgar Prenatal 60 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Solgar Prenatal 60 tableta

Šifra proizvoda: 26445

Solgar

Pakovanje: Bočica

1.750,00 RSD

Dodaj u korpu

Nutrijenti neophodni mami i bebi pre i tokom trudnoće te za vreme dojenja.

Prenatal Nutrients posebno je formulisan dodatak ishrani za žene tokom trudnoće i dojenja. Količine vitamina, minerala i drugih nutrijenata optimalno su izbalansirane neophodnim sastojcima za majku, ali i za postnatalni razvoj deteta.

Kombinacija vitamina doprinosi očuvanju i poboljšanju funkcije imunološkog, kardiovaskularnog i neurološkog sistema , a minerali, u heliranim oblicima radi bolje i lakše iskoristivosti, pripremljeni su kao podrška lokomotornom i hematopoetskom sistemu.

Proizvod se ističe dodatkom selena koji svojim delovanjem može smanjiti rizik od nastanaka sindroma nagle smrti odoječeta. Iako se taj sindrom ne veže za tačno određeni uzrok, posredna istraživanja i zaključci upućuju na povećanu učestalost kod odojčadi s manjkom selena.

Dodatak L-asparaginske kiseline podstiče glukoneogenezu, izmjenu anjona i katjona na ćeliskoj membrani, te deluje kao stimulirajući neurotransmiter u mozgu, što može smanjiti osećaj umora.


Bez šećera i škroba proizvod ne sadrži kvasac, pšenicu, gluten niti mlečne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, veštačkih aroma ili boja ne sadrži vitamin A.

Način upotrebe

2 tablete na dan uz obrok ili po preporuci lekara. Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti.

0