Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Soldevit D3 kapi 10ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Soldevit D3 kapi 10ml

Šifra proizvoda: 3241

Pharmanova

643,10 RSD

Dodaj u korpu

SolD3evit® je prvi i jedini suplement vitamina D3 sa dozirajućom pumpicom, koja pruža optimalan unos vitamina D3 i pomaže našem organizmu, tako što:
održava zdravlje kostiju i zuba
omogućava normalno funkcionisanje mišića
jača imuni sistem
Prirodno, ovaj vitamin nastaje u koži, pod dejstvom sunčevih zraka. Količina vitamina D3 koju telo može da sintetiše zavisi od doba dana kada se izlaže suncu, od godišnjeg doba, pigmentacije kože i upotrebe krema sa visokim faktorom zaštite.

Zdravo i odgovorno izlaganje sunčevoj svetlosti, 10-15 minuta dnevno u periodu od 10-15h, tri puta nedeljno (proleće, leto i rana jesen), a zimi svakodnevno, omogućava nam stvaranje optimalnih količina vit D3 u organizmu. Iako se sintetiše u koži i unosi u organizam i hranom (losos, sardina, tunjevina, jaja, obogaćeno mleko), kod ljudi različitih starosnih grupa širom sveta postoji njegov deficit zbog savremenog načina života (restriktivne dijete, manjeg boravka u prirodi i izlaganja suncu).

Način upotrebe

Samo jedna kap SolD3evit® preparata dnevno pruža optimalan unos vitamina D3 i pomaže našem organizmu tako što:
-održavan zdravlje kostiju i zuba
-omogućava normalno funkcionisanje mišića
-jača imuni sistem

Dejstvo

Zašto vitamin D3:
Dozira se lako
Deca smeju da ga koriste
Dodatak je bilo kojoj ishrani
U cilju sprečavanja nedostatka vitamina D3, poželjna je njegova suplementacija. Posebno se preporučuje ženama u menopauzi, gojaznim osobama i osobama koje se nedovoljno izlažu sunčevom zračenju. Preparat SolD3evit® se preporučuje kao dodatak ishrani, radi sprečavanja nedostatka vitamina D3 kod dece starije od 3 godine i odraslih. Kapi su neutralnog ukusa, pa se uz dozirnu pumpu lako dozira i konzumira.

SolD3evit® je suplement vitamina D3, prvi i jedini na našem tržištu sa dozirajućom pumpicom za laku i jednostavnu primenu.

0