Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Sofija 17 trava krema 75ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Sofija 17 trava krema 75ml

Šifra proizvoda: 8826

Ostali Brendovi

Pakovanje: Tuba

660,00 RSD

Dodaj u korpu

Da bi sprečila razvoj artritisa, burzitisa i tendinitisa, Sofija sa 17 lekovitih biljaka + bisofit + mumijo sprečava degeneraciju hrskavice i degenerativne promene na zglobovima kolena.

Način upotrebe

Krema se nanosi na oboleli zglob 2-3 puta dnevno kružnim masažnim pokretima u trajanju od 3-5 minuta, sve dok se potpuno ne upije. Po mogućstvu obezbediti obolelom zglobu toplotu i mirovanje.
 

Dejstvo

Ulje pasjakovine i suncokreta, pčelinji vosak, magnezijum hlorid, ekstrakt bibera, oman, kamilica, kantarion, bosvelija, biljka zlatni brkovi i indijski luk, samo su neke od komponenata ove efikasne masti.
Indijski luk je biljka sa najjačim zagrevajućim efektom, kao i izraženim antiinflamatornim i analgetskim dejstvom i primenjuje se kod neuralgije, zapaljenja živaca i za sve bolesti zglobova, gihta, osteohondroze, radikulitisa i artritisa, pospešuje izlučivanje soli i poboljšava mikrocirkulaciju. Indijski luk sadrži alkaloide kolhicin i kolhamin koji smanjuju stvaranje mokraćne kiseline.

Bosvelia sadrži triterpene kiselina i ima izrazito antiinflamatorno dejstvo. Efikasno doprinosi mikrocirkulaciji koja pruža podršku obnovi lokomotornog aparata. Po mehanizmu delovanja bosvelia je slična nesteroidnim antiinflamatornim lekovima, ali za razliku od njih ne uzrokuje neželjene efekte.

Ceo kompleks ekstrakata lekovitog biljaka u sinergiji ima antizapaljensko i antireumatsko dejstvo, poboljšava mikrocirkulaciju i ishranu zglobova, pomaže uklanjanju soli i ublažava otoke i grčeve, poboljšava ishranu tkiva.

Sastav

Gavez, Bosvelija, Barski petolist, Zlatni brk, Aloe vera, Pasji trn, Oman, Kamilica apotekarska, Kantarion, Mumijo.
 

0