Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Scholl sprej za cipele

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Scholl sprej za cipele

Šifra proizvoda: 2003

Ostali Brendovi

Pakovanje: Bočica sa raspršivačem

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Svojim antimikrobnim dejstvima je idealan za probleme znojenja ili neprijatnog mirisa stopala. Preporučuje se redovna upotreba kako bi stopala ostala sveža i suva. Onemogućava dejstvo bakterija i razvoj gljivica, isamim tim tazvoj neprijatnih mirisa.

Naučno je dokazano da je mnogo efikasniji u otklanjanju neprijatnih mirisa stopala i obuće u odnosu na tradicionalne, u ovu svrhu proizvedene preparate.

Sprej dezodorans za cipele poseduje trostruko dejstvo dezodoransa protiv znojenja: Neutra-Activ™. Jedinstveni sistem neutralizacije. Učinak 24 časa.

Scholl-ova kontrola mirisa je jedini specijalizovani tretman obuće sa Neutra-Activ™, jedinistvenim, patentiranim sistemom za neutralizaciju.

Naučno je dokazano da je efikasniji u tretiranju mirisa obuće od tradicionalnih sprejeva koji maskiraju mirise. Redovna upotreba može biti od pomoći u sprečavanju ponovne pojave mirisa i održanja obuće svežom. Vrhunska zaštita od mirisa i vlage. Dejstvo protiv znojenja održava stopala suvim. Antibakterijska i anti-fungalna sredstva kontrolišu mirise koje prouzrokuju bakterije i gljivice. Dermatološki testiran.

Način upotrebe

Dobro promućkati pre upotrebe, držati na rastojanju od 15 cm od stopala i sprej nanositi ravnomerno.

0