Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Scholl jastučić za žuljeve

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Scholl jastučić za žuljeve

Šifra proizvoda: 6493

Ostali Brendovi

Pakovanje: Kutija

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Specijalno formulisani da brzo i efikasno otklanjaju kurje oči sa kože. Osnovni sastojak je salicilna kiselina koja kao veoma dobar keratolik jednostavno uklanja žuljeve i sve vrste kurjeg oka. Efekat je vidljiv već posle nekoliko dana. Trenutno ublažavanje bola i pritiska. Visoko efikasan flaster. Ultra mek.

Način upotrebe

Stopala treba da su čista i suva. Skinuti lekoviti disk sa zaštitnog papira. Čvrsto ga pritisnuti nad centrom žulja, tako da flaster bude okrenut ka koži. Pokriti jastučetom. Lečenje svakodnevno ponavljati dok se žulj ne ukloni. Čuvati na temperaturi ispod 25°C. 

Dejstvo

Ciljano lekovito dejstvo. 4 jastučića. 4 lekovita diska. Schollovi jastučići za uklanjanje žuljeva poseduju ciljano lekovito dejstvo za bezbedno i efikasno uklanjanje žuljeva. Schollov sistem diska pomaže da se zaštiti okolna zdrava koža. Ultra meko jastuče obezbeđuje trenutnu amortizujuću zaštitu i ublaženje bolova. Dermatološki testirani flaster. Idealan za žuljeve na prstima stopala i na jabučicama stopala.

Sastav

Aktivni sastojak: salicilna kiselina EP 40% tež./tež. salicilna kiselina je keratolitik, što znači da razlaže žuljeve. Diskovi takođe sadrže: flaster od polivinil alkil etra, titan dioksid, tečni parafin, antioksidant tiofenol, okside gvožđa.
 

Neželjeno dejstvo

Ne treba da ga koriste dijabetičariI ili pacijenti sa teškim cirkulatornim poremećajima, izuzev po savetu i preporuci lekara. Proizvod ne koristiti ukoliko je koža oko žulja zapaljena ili ukoliko je ispucala. Ne stavljati ga na normalnu kožu. Proizvod ne upotrebljavajte ukoliko ste osetljivi na aspirin ili na bilo koji od sastojaka. Izbegavajte uzimanje bilo kakvih lekova u toku trudnoće i laktacije izuzev ako Vam ih je propisao Vaš lekar. Deca mlađa od šesnaest godina bi trebalo pre upotrebe da konsultuju lekara. Ne koristiti ga neprekidno duže od dve nedelje, izuzev po savetu lekara. Prekinuti primenu i skinuti proizvod ukoliko dođe do pojave prekomerne nelagodnosti ili nadražaja ili dođe do pojave preosetljivosti.

Slični proizvodi

0