Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Royal Revita Jelly ampule sa matičnim mlečom i žen-šenom 10 ampula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Royal Revita Jelly ampule sa matičnim mlečom i žen-šenom 10 ampula

Šifra proizvoda: 9182

Royal Jelly

Pakovanje: Kutija sa ampulama

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

ROYAL ReVITA Jelly je kombinacija matičnog mleča i ginsenga, biljke sa simulativnim svojstvima. Ova kombinacija je namenjena za primenu u stanjima velike fizičke iscrpljenosti. Jedna bočica od 10 ml sadrži 1000 mg matičnog mleča i 18 mg suvog ekstrakta azijskog ginsenga. S prijatnim ukusom ananasa, ovaj dodatak ishrani nadoknađuje energiju .

Način upotrebe

Preporucuje se uzimanje sadržaja 1 bočice na dan (pre doručka).

  • Pre upotrebe potrebno je promućkati bočicu. Zaštitnu kapicu pritisnuti prema dole. Otvoriti i popiti.
  • Može se primeniti nerazblaženo direktno iz bočice ili razblažiti sa vodom ili sokom.
  • Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.
  • Dodatak ishrani nije zamena za uravnoteženu ishranu .

Dejstvo

Posebno se preporučuje fizički i psihički iscrpljenim osobama, osobama koje su izložene stresu, kod opšte slabosti organizma, tokomperioda ispita, obzirom da ginseng povećava pažnju i koncentraciju .

Sastav

Svaka bočica sadrži 3,3% ili 333 mg liofilizovanog matičnog mleča (ekvivalentno 1000 mg svežeg matičnog mleča)

Neželjeno dejstvo

Oprez: Matični mleč može uzrokovati alergijsku reakciju . Proizvode Royal Jelly nemojte primenjivati ukoliko ste alergični na matični mleč i na pčelinje proizvode, kao ni u slučaju da bolujete od astme.
Primena matičnog mleča kod trudnica i dojilja nije ispitana, stoga se ne preporučuje.

Osobe koje imaju visok krvni pritisak, tahikardiju ili pate od anksioznosti, pre primene proizvoda ROYAL ReVITA Jelly treba da se posavetuju sa lekarom.

Dodatni opis

Matični mleč je izvanredan koncentrat biološki aktivnih sastojaka, bitnih za pravilno funkcionisanje organizma. Ona sadrži vodu, belančevine, ugljenehidrate, vitamine (posebno B vitamine), minerale, enzime, esencijalne aminokiseline, kao i nukleinske kiseline (DNK i RNK). Poznata je po sadržaju 10-hidroksidecenoične kiseline (10-HDA), nezasićene masne kiseline izolovane isključivo iz matične mleči, koja snažno deluje protiv bakterija i gljivica. Matični mleč je jedan od najbogatijih prirodnih izvora acetilholina, koji je odgovoran za prenos nervnih impulsa i lučenje žlezda, a sadrži i gamaglobulin, koji jača imunitet. Matični mleč jača vitalnost i otpornost organizma, ubrzava oporavak, poboljšava funkcionalne sposobnosti i usporava starenje. Preporučuje se preventivno u stresnim situacijama i pri velikim psihofizičkim naporima. Ukratko, matični mleč je izvrstan biostimulator.

0