Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Royal Kinder Jelly ampule sa matičnim mlečom za decu 10 ampula

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Royal Kinder Jelly ampule sa matičnim mlečom za decu 10 ampula

Šifra proizvoda: 8264

Royal Jelly

Pakovanje: Kutija sa ampulama

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

ROYAL KINDER Jelly je dodatak ishrani namenjen deci starijoj od 2 (dve) godine. Jedna bočica od 10 ml sadrži 500 mg matičnog mleča sa ukusom banane .Hranljive i protektivne vrednosti matičnog mleča pomažu normalan fizički rast i psihofizički razvoj dece.

Način upotrebe

Preporučuje se uzimanje sadržaja 1 bočice na dan (pre doručka).

  • Pre upotrebe potrebno je promućkati bočicu. Zaštitnu kapicu pritisnuti prema dole. Otvoriti i popiti.
  • Može se primeniti nerazblaženo direktno iz bočice ili razblažiti sa vodom ili sokom.
  • Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.
  • Dodatak ishrani nije zamena za uravnoteženu ishranu .

Dejstvo

Preporučuje se deci u fazi fizičkog rasta i psihičkog razvoja , kod gubitka apetita i telesne težine , kod fizičke i mentalne iscrpljenosti , anemije i tokom školskih ispita, ROYAL KINDER Jelly se može primenjivati u svako doba godine , a posebno se preporučuje kod smene godišnjih doba i u periodu čestih prehlada.

Sastav

Svaka bočica sadrži 1,6% ili 166,5 mg liofilizovanog matičnog mleča (ekvivalentno 500 mg svežeg matičnog mleča)

Neželjeno dejstvo

Oprez:

Matični mleč može uzrokovati alergijsku reakciju. Proizvode Royal Jelly nemojte primenjivati u slučaju postojanja alergija na matični mleč i na pčelinje proizvode, kao i kod astme.

Dodatni opis

Matični mleč je izvanredan koncentrat biološki aktivnih sastojaka, bitnih za pravilno funkcionisanje organizma. Ona sadrži vodu, belančevine, ugljenehidrate, vitamine (posebno B vitamine), minerale, enzime, esencijalne aminokiseline, kao i nukleinske kiseline (DNK i RNK). Poznata je po sadržaju 10-hidroksidecenoične kiseline (10-HDA), nezasićene masne kiseline izolovane isključivo iz matične mleči, koja snažno deluje protiv bakterija i gljivica. Matični mleč je jedan od najbogatijih prirodnih izvora acetilholina, koji je odgovoran za prenos nervnih impulsa i lučenje žlezda, a sadrži i gamaglobulin, koji jača imunitet. Matični mleč jača vitalnost i otpornost organizma, ubrzava oporavak, poboljšava funkcionalne sposobnosti i usporava starenje. Preporučuje se preventivno u stresnim situacijama i pri velikim psihofizičkim naporima. Ukratko, matični mleč je izvrstan biostimulator.

0