Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Rigenforte šampon protiv opadanja kose 250ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Rigenforte šampon protiv opadanja kose 250ml

Šifra proizvoda: 24196

Esi

Pakovanje: Bočica

830,00 RSD

Dodaj u korpu
Rigenforte šampon sadrži prirodne sastojke koji stimulišu rast kose, hrane je, jačaju i povećavaju volumen. Preporučuje se i muškacima i ženama kod proređivanja i pojačanog opadanja kose. Pogodan je za svakodnevnu i dugotrajnu upotrebu. Preporučuje se i za tanku i krtu kosu jer poboljšava volumen, tonira i hidrira kosu oštećenu dejstvom sunca, vetra, smoga i farbi za kosu. 
Sadrži prirodne sastojke koji stimulišu rast kose. Ne sadrži agresivna peneća sredstva i ne isušuje kožu glave. Stvara laganu penu koja pruža osećaj perfektne čistoće i lako se ispire. Rigenforte šampon efikasno i temeljno čisti kosu ali ne sadrži agresivna peneća sredstva; s obzirom na njegovo nežno delovanje na kosu i kožu glave može se i svakodnevno koristiti.

Način upotrebe

Naneti na mokru kosu, lagano masirati i ostaviti da deluje 1 minut, Isprati mlakom vodom. Šampon je pogodan za svakodnevno i dugotrajno korišćenje.
Najbolji efekti u prevenciji opadanja kose se postižu uporednim korišćenjem ovog šampona sa Rigenforte Biotinax ampulama.

Dejstvo

Biotinax ® patentirana formula koja sadrži biotin (vitamin H), metionin i cistin.
Biljne matične ćelije su bogate esencijalnim sastojcima koji pospešuju aktivnost folikula, zaustavljaju opadanje i pospešuju rast kose.
Capixyl TM mešavina acetil- tetrapeptida i ekstrakta crvene deteline. On deluje na glavne faktore koji dovode do gubitka kose. Capixyl TM inhibira aktivnost enzima 5-alfa reduktaze čime se smanjuje produkcija DHT koji je odgovoran za androgeni tip alopecije. Suzbija preveremenu minijaturizaciju folikula dlake i poboljšava pričvršćenost dlake u vlasište, čime se sprečava prevremeno ispadanje dlake iz korena kose. Capixyl TM deluje umirujuće i sprečava upalu i iritaciju vlasišta.
0