Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Rigenforte ampule 12x10ml

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Rigenforte ampule 12x10ml

Šifra proizvoda: 24193

Esi

Pakovanje: Pakovanje

2.000,00 RSD

Dodaj u korpu
Koncentrovani losion Rigenforte predstavlja efikasan tretman protiv opadanja kose.
Bogat je sastojcima koji hrane, toniziraju i jačaju kosu i folikule vlasi. Osmišljen je da sprečava opadanje kose i istovremeno doprinosi jačanju vlasišta i same dlake.
Masaža kože glave ovim losionom sprečava istanjivanje i opadanje kose i oživljava fiziološku funkciju bulbusa dlake.

Način upotrebe

Sadržaj ampule svakodnevno nanositi na suvu ili vlažnu kosu i masirati do potpune apsorpcije. Ne ispirati. Losion se brzo suši, ne masti i ne otežava kosu, ostavlja je mirisnom i čistom. Preporučujemo korišćenje u kombinaciji sa Rigenforte šamponom protiv opadanja kose. Trajanje tretmana: preporučuje se svakodnevno nanošenje ampula prvih 12 nedelja a nakon toga aplikovati 1-2 ampule sedmično. Za održavanje zdrave i jake kose ovaj tretman sprovoditi 2-3 puta godišnje.

Dejstvo

Biotinax ® patentirana formula koja sadrži biotin (vitamin H), metionin i cistin.
Biljne matične ćelije su veoma bogate aktivnim sastojcima koji doprinose vitalnosti ćelija kože skalpa i samog folikula dlake.
Capixyl TM mešavina acetil- tetrapeptida i ekstrakta crvene deteline. On deluje na glavne faktore koji dovode do gubitka kose. Capixyl TM inhibira aktivnost enzima 5 -alfa reduktaze čime se smanjuje produkcija DHT koji je odgovoran za androgeni tip alopecije. Suzbija preveremenu minijaturizaciju folikula dlake i poboljšava pričvršćenost dlake u vlasište, čime se sprečava prevremeno ispadanje dlake iz korena kose. Capixyl TM deluje umirujuće i sprečava upalu i iritaciju vlasišta.
0