Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Profertil za žene 28 kapsula + 28 tableta

*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda

Profertil za žene 28 kapsula + 28 tableta

Šifra proizvoda: 6297

Profertil

Pakovanje: Kutija

8.900,00 RSD

Dodaj u korpu
PROfertil Female deluje na sve kritične tačke kod žena koje nisu ostvarile željeno potomstvo, a imaju problem sa anuvolatornim ciklusima, sindromom policističnih jajnika ili su u procesu pripreme za vantelesnu oplodnju.
PROfertil female korak po korak poboljšava plodnost žene tako što poboljšava redovnost ciklusa, optimizuje sazrevanje jajnih ćelija, pokreće ovulaciju, stimuliše implantaciju, povećava libido, smanjuje komplikacije u trudnoći.
Proizvod je registrovan kao hrana za posebne medicinske namene i predstavlja nutritivnu podršku kod poremećaja nastalih usled narušene hormonske ravnoteže ili nedostatka vitamina i minerala u ishrani žena u periodu pokušaja začeća i tokom prvog trimestra trudnoće.

Način upotrebe

Uzima se 1 meka kapsula i 1 tableta na dan za vreme ili posle obroka sa tečnošću. Najbolje bi bilo da se tableta uvek uzima zajedno sa mekom kapsulom. Ne prekoračivati preporučenu dozu.

Sastav

Meka kapsula:Omega 3 masne kiseline – 500 mg
Tableta:
-Folna kiselina – 800 μg
-Selen – 70 μg
-Vitamin E – 30 mg TE
-Katehini iz ekstrakta lista zelenog čaja – 4 mg
-Glicirizin iz ekstrakta korena sladića – 12 mg
-Koenzim Q10 – 30 mg

Dodatni opis

Proizvod se mora koristiti pod medicinskim nadzorom. Molimo Vas konsultujte se sa svojim lekarom pre prve upotrebe ili prilikom promene preporučenog uputstva za upotrebu. Proizvod je nutritivno nepotpuna namirnica i nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane. Proizvod nije namenjen osobama mladjim od 18 godina. Osobe osetljive na neki od sastojaka ne treba da koriste preparat. Proizvod nije za parenteralnu upotrebu.
Čuvati van domašaja dece. Čuvati na hladnom i suvom mestu zaštićeno od svetlosti. Specifičan i studijama potvrđen sastav PROfertil® female prilagođen je specijalnim nutritivnim potrebama u indikovanom području primene i posebno zadovoljava povećane nutritivne zahteve žena sa sindromom policističnih jajnika koje pokušavaju da dobiju potomstvo.
0